House of Fame: Τα δάκρυα της Μαριάννας για τις αγκαλιές στο Στέφανου με την Βένια

Φανερά στεναχωρημένη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Τα δάκρυα της Μαριάννας για τις αγκαλιές στο Στέφανου με την Βένια

Σε κλάματα για ακόμη μια φορά ξέσπασε η Μαριάννα στην ακαδημία του House of fame, με αφορμή τις αγκαλιές που αντάλλαξαν ο Στέφανος και η Βένια.

Η συγκεκριμένη σπουδάστρια έδειξε αρκετά την ζήλεια της με την φιλία που έχουν αποκτήσει τα δυο παιδιά και δεν σταματά λεπτό να ασχολείται με αυτό.

House of Fame τα δάκρυα της Μαριάννας για τις αγκαλιές στο Στέφανου με την Βένια

Η Μαριάννα φαίνεται να μην μπορεί να επικεντρωθεί στις πρόβες για το αποψινό live, καθώς έχει συνεχώς στο μυαλό της τον Στέφανο, με τον οποίο έχουν έρθει κοντά από τα πρώτα επεισόδια.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια είπε στην κάμερα: «Ενώ έχουν μία πολύ φιλική σχέση απλά κάποιες φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το δεις να μοιράζεται, ακόμα και το άγγιγμα. Μένει ότι αυτό που έχεις εσύ δεν είναι ιδιαίτερο αν έχουν πρόσβαση σε αυτό όλοι. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει επίτηδες αλλά το κάνει και χωρίς να το καταλαβαίνει αλλά για εμένα αυτό είναι χειρότερο. Μου δείχνει ότι δεν σέβεται κάποια πράγματα.

Το πιστεύω ότι τον βλέπει σαν μικρός της αδερφό αλλά δεν είναι αδέρφια κι εφόσον ξέρεις ότι ένα άλλο άτομο είναι με ένα άλλο άτομο μήπως θα έπρεπε να κρατήσεις κάποια προσχήματα; Και μετά σκέφτομαι εγώ έχω το πρόβλημα, μήπως εγώ δεν θα έπρεπε να το κοιτάω, μήπως εγώ δεν θα έπρεπε να δίνω σημασία και τα βάζω με εμένα».

House of fame: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Ροϊνού μετά την αποχώρηση της

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Έλενα Ροϊνού, μετά την αποχώρηση της από το House of fame το βράδυ της Παρασκευής 19/3, αφού το κοινό αποφάσισε πως εκείνη έπρεπε να φύγει από την Ακαδημία και όχι ο Μηνάς ή ο Στέφανος.

Η Έλενα λοιπόν, η οποία είχε φέρει εντάσεις στο σπίτι, ενώ την είχαμε δει να ξεσπάει και σε κλάματα, θέλησε να πει ένα τελευταίο "αντίο" στην εμπειρία αυτή που έζησε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την σκηνή των live και έγραψε στη λεζάντα της «Ένα ταξίδι τελειώνει και ένα καινούργιο ξεκινάει, ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας».

House of fame Έλενα Ρόϊνου

Να πούμε πως η Έλενα είναι 22 ετών, κατάγεται από τη Σπάρτη και μένει στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο όπου σπουδάζει μουσική και τραγούδι. Από μικρή, είχε μια προδιάθεση να παίρνει κιλά. Στην εφηβεία έφτασε να ζυγίζει 90 κιλά, γεγονός που τη γέμισε με πολλές ανασφάλειες καθώς δεχόταν αρνητικά σχόλια από τους συμμαθητές της.

Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Στέλιος Ρόκκος. Δεν πιστεύει στη φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.