MasterChef 5: Νικήτρια του Mystery Box η Μαρία Λαζαρίδου

Προκάλεσε «ταραχή» με τα μειονεκτήματα που μοίρασε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Νικήτρια του Mystery Box η Μαρία Λαζαρίδου

Η πρώτη μέρα της θεματικής εβδομάδας του MasterChef 5 ξεκίνησε με τη Μαρία Λαζαρίδου να αναδεικνύεται νικήτρια στο Mystery Box, έχοντας την δυνατότητα να δυσκολέψει τους συμπαίκτες της μοιράζοντας μερικά μειονεκτήματα.

Αρχικά η Μαρία εκμεταλλεύτηκε ένα από τα πλεονεκτήματά της και αποφάσισε να μην μαγειρέψει στο τεστ εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της στο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή βέβαια έχασε και το δικαίωμά της να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας. Ο Τζαμαλής έκανε το σχολιάκι του, λέγοντας πως φοβάται και γι΄αυτό επιλέγει την ασφάλεια του εξώστη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να μοιράσει στους συμπαίκτες της τα βασικά υλικά με τα οποία θα μαγείρευαν. Η Μαρία αποφάσισε να δυσκολέψει τον Παναγιώτη Τζαμαλή ο οποίος επίσης ήθελε να τη δυσκολέψει όταν μοίρασε τις ομάδες στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία. Ο Τζαμαλής αντέδρασε καθώς στο παρελθόν την είχε υπερασπιστεί.

Ο Νίκος Σκορδάκης δεν άντεξε κι είπε: «Πώς τον πετσόκοψες έτσι; Αν πάω τον χρόνο πίσω την είχε υπερασπιστεί επειδή την ψηφίσαμε σε δοκιμασία αποχώρησης. Άρπαξέ την Τζαμαλή για να δεις άλλη φορά ποιους υπερασπίζεσαι.»

Τα μειονεκτήματα που μοίρασε η Μαρία στο MasterChef 5

«Τον Στέφανο δεν τον αντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό»

Μία «τσουχτερή» ατάκα πέταξε ο Παύλος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, αναφερόμενος αυτή τη φορά στον Στέφανο με αφορμή το πιάτο που έκανε για την απαιτητική δοκιμασία του Mystery Box.

Ο Παύλος έκανε αρκετή παρέα με τη Μαρίνα μέχρι να φύγει η δεύτερη από τον διαγωνισμό και η Μαρίνα είχε μεγάλη κόντρα με τον Στέφανο. Κάπως έτσι χάλασαν και οι σχέσεις των δύο αντρών με τον Παύλο να μην διστάζει να «αδειάσει» τον νεαρό διαγωνιζόμενο του MasterChef.

Συγκεκριμένα, οι κριτές τον κάλεσαν πρώτο για να δοκιμάσουν το πιάτο του και μόλις τον είδε να πηγαίνει μπροστά είπε: «Θα προτιμούσα να είναι κάποιος άλλος μπροστά και όχι ο Στέφανος. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ο Στέφανος και δεν τον πολυαντέχω ούτε στο σπίτι ούτε έξω από αυτό».