House of Fame: Η κριτική επιτροπή ζήτησε από τη Μαριάννα και τον Στέφανο να φιληθούν

Μεγάλη αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Η κριτική επιτροπή ζήτησε από τη Μαριάννα και τον Στέφανο να φιληθούν

Η Μαριάννα και ο Στέφανος έγιναν ζευγάρι σχεδόν την πρώτη μέρα του House of Fame και αυτή τη βδομάδα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ντουέτο στη σκηνή. Μετά την κριτική, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος τους ζήτησαν να φιληθούν.

Η Μαριάννα είχε δώσει ένα φιλί στο μάγουλο του Στέφανου πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο αυτή τη φορά οι κριτές του ζήτησαν να το επαναλάβουν και οι δύο νεαροί παίκτες ήρθαν σε μεγάλη αμηχανία.

Η Μαριάννα δεν μπόρεσε καν να απαντήσει ενώ την αμήχανη αυτή στιγμή «έσωσε» η Ελένη Φουρέιρα η οποία είπε πως το φυλάνε για το επόμενο ντουέτο.

Η αμήχανη στιγμή με τη Μαριάννα και τον Στέφανο στο House of Fame

«Αρπάχτηκαν» Φοίβος και Πλούταρχος - «Θα πήγαινες σε ένα μαγαζί να το ακούσεις αυτό;»

Ένταση επικράτησε στο σημερινό live του House of Fame μιας και ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Φοίβος «αρπάχτηκαν» με αφορμή το κομμάτι που επέλεξε να ερμηνεύσει ο Obi αυτή τη βδομάδα που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

O Obi στις τελευταίες του εμφανίσεις έχει ερμηνεύσει pop κομμάτια ωστόσο σήμερα θέλησε να κάνει τη διαφορά και γι΄αυτό το λόγο επέλεξε ένα κομμάτι του Πασχάλη Τερζή. Ο Γιάννης Πλούταρχος του έδωσε τα εύσημά του γι΄αυτή του την εμφάνιση ενώ ο Γιώργος Αρσενάκος τόνισε πως με αυτό τον τρόπο έκανε τους κριτές να τον προσέξουν.

Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Πλούταρχος αντέδρασε και είπε πως αυτή είναι η λάθος οπτική ενώ του απάντησε ο Φοίβος και κάπως ανέβηκαν οι τόνοι.