House of Fame: Ο Στέφανος εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα φιλάκι από τη Μαριάννα

Το είδαμε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ο Στέφανος εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα φιλάκι από τη Μαριάννα

Ο Στέφανος, είναι ο ένας από τους τρεις υποψήφιους στο σημερινό live του House of Fame και δε δίστασε να εμφανιστεί στη σκηνή, με ένα φιλάκι από την Μαριάννα στο μάγουλό του, το οποίο βέβαια δεν έμεινε ασχολίαστο από την Ελένη Φουρέιρα.

Οι δύο νεαροί τραγουδιστές δείχνουν να είναι ασυγκράτητοι μιας και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ήρθαν πολύ κοντά και αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Έτσι, η Μαριάννα προκειμένου να δώσει δύναμη στον αγαπημένο της, ανέβηκε στη σκηνή και του έδωσε ένα φιλάκι.

«Έχεις ένα πολύ όμορφο φιλάκι, γύρνα λίγο στην κάμερα να σε δούμε», του είπε η Ελένη Φουρέιρα και συνέχισε: «Τέτοια θέλω, αγάπη, χαρές, όμορφα λόγια».

Το φιλάκι του Στέφανου στο House of Fame

Ο Φοίβος «άδειασε» την Πηνελόπη για την επίθεσή της στην Έλενα

Στο σημερινό live του House of Fame, ο Φοίβος, απηύθυνε τον λόγο στην Πηνελόπη και της ζήτησε εξηγήσεις για την "επίθεση" που έκανε στην Έλενα μέσα στην εβδομάδα, κατηγορώντας την πως δεν έχει star quality.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε την κριτική του στην Έλενα και της εξήγησε πως δεν χρειάζεται να έχει star quality για να πετύχει, με την νεαρή παίκτρια η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, να συμφωνεί και να χαίρεται με το σχόλιό του.

House of Fame Φοίβος Πηνελόπη

Η Ελένη Φουρέιρα, έδωσε τον λόγο στην Πηνελόπη προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με την ατάκα της ωστόσο εκεί βρήκε μπροστά της τον Φοίβο ο οποίος την έβαλε στη θέση της.