Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη

Αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι περιπέτειας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη

Το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, όρισε την παίκτρια που αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι και επιστρέφει πίσω στην κανονική της ζωή.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ως αρχηγός της εβδομάδας όρισε την Μαρία Φραγκάκη ως πρώτη μονομάχο, η οποία με την σειρά της διάλεξε να αγωνιστεί μαζί με την Κάτια Δέδε.

Οι δύο παίκτριες βρέθηκαν στον αχυρώνα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τους ανακοινώνει ποιες είναι οι δοκιμασίες που θα πρέπει να αγωνιστούν.

Και οι δύο σημείωσαν αρκετά καλή προσπάθεια, ωστόσο η Μαρία Φραγκάκη ήταν τελικά η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί οριστικά από το επιτυχημένο ριάλιτι περιπέτειας.

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Οι δίδυμες αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου πρόκειται να εισβάλλουν στην Φάρμα και σίγουρα πρόκειται να έχουν μια πολύ καλή απόδοση στα αγωνίσματα καθώς είναι επαγγελματίες χορεύτριες.

Οι περισσότεροι τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο “So you think you can Dance” ενώ τεράστια απήχηση έχουν σημειώσει και μέσα από την εφαρμογή Tik Tok.

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Το πρωί της Παρασκευής, οι δύο αδερφές συνδέθηκαν στο Πρωινό λίγο πριν κάνουν την είσοδό τους στη «Φάρμα» και παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη» είπαν χαρακτηριστικά οι αδερφές Τσικιτίδου ενώ στο παιχνίδι αναμένεται να μπει και ο Τάσος Ξίαρχος.