Φάρμα - Spoiler: Τα "καυτά" πλάνα της Κυριακής Κατσογρεσάκη στο μπάνιο

Έπαθε σοκ ο Ουγγαρέζος στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - Spoiler: Τα

Αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της Φάρμας έδειξαν στο Πρωινό και όλοι στο πλατό έπαθαν πλάκα με τα καυτά πλάνα της Κυριακής Κατσογρεσάκη την ώρα του μπάνιου.

Συγκεκριμένα, με την Μαρία Μιχαλοπούλου να της ρίχνει νερό, η Κυριακή θα χαρίσει μοναδικά πλάνα στον τηλεοπτικό φακό. Ενώ, από την στιγμή δεν γινόταν να λείπει και ο Ντούπης με τον οποίο φημολογείται πως κάτι ερωτικό τρέχει ανάμεσα τους.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το spoiler αυτή την εβδομάδα η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Ντούπης θα αναλάβουν χρέη υπηρετών.

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον «Ντούπη» και την Κυριακή Κατσογρεσάκη στην Φάρμα

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως μέσα στη Φάρμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

H εκπομπή έδειξε ένα στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να κάθονται μαζί και να συζητούν, ενώ είναι σίγουρο πως ο διάλογός τους θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση και έτσι το μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί ανενόχλητα.