Μεγάλες εντάσεις θα δημιουργηθούν στα επόμενα επεισόδια της Φάρμας καθώς όπως είδαμε σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που έπαιξε η εκπομπή Πρωινό, ο Στράτος Τζώρτζογλου τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Αφορμή στέκονται κάποιες εργασίες που ανέθεσε ο Ιατρόπουλος στον Τζώρτζογλου, οι οποίες δεν εκτελέστηκαν σωστά. Ο πρώτος θύμωσε πάρα πολύ ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει πως θα διορθώσει το λάθος του.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Στράτο Τζώρτζογλου να αρπάζεται με κάποιον συμπαίκτη του, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε σε ρήξη και με τον Βασίλη.

Ο καυγάς του Στράτου Τζώρτζογλου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο στη Φάρμα

  • Μιχάλης: Δεν φτιάχνεις, χαλάς… Κάνε ό,τι θες, τι να σου πω; Κάνε ό,τι σου κόβει…
  • Στράτος: Εντάξει, δεν πειράζει, Θα μάθω.
  • Μιχάλης: Για να μάθεις πρέπει να ακούς ρε Στράτο… Σου έδωσα σαφείς εντολές. Δεν ξέω πού το ονειρεύτηκες.
  • Στράτος: Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
  • Μιχάλης: Αν δεν μπορείς, μην κάνεις δουλειές. Δεν σου ξαναδείχνω τίποτα. Σου έδειξα ακριβώς τι να κάνεις κι εσύ έκανες ότι σου κατέβηκε.
  • Στράτος: Μη μου πάρεις το κεφάλι τώρα, σε παρακαλώ. Μην το κάνεις τόσο θέμα. Ερωτήσεις κάνω Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Προσπαθώ να βοηθήσω!
  • Μιχάλης: Άστο καλύτερα!
  • Στράτος: Εντάξει το αφήνω.

Βέβαια λίγο αργότερα ο Στράτος Τζώρτζογλου «φόρτωσε» και συνέχισε την έκρηξή του: «Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος! Τέλος! Τέλος! Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προβάλει στη ζωή μου! Κανείς! Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος! Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».

«Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού  τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.