Φάρμα: Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης»

Η ενόχληση του με τις δηλώσεις του Βασίλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης»

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσαν στην Φάρμα οι δηλώσεις του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, αναφορικά με τις γυναίκες και τις δουλειές που κάνουν στο σπίτι.

Ο Βασίλης όρισε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Μαρία Φραγκάκη, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να διαφωνεί και να ξεσπά αμέσως μετά.

Φάρμα ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου και το ξέσπασμα με τα σχόλια του Βασίλη

«Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι κι ότι την επέλεξε να αγωνιστεί, το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης, ανθρωπιάς που έχω παλέψει σε όλη μου την ζωή για αυτά. Να έρθω σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου;

Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολλές φορές έχω δώσει την ζωή μου για κάποια πράγματα και αν τα περάσω στα παιδιά μέσα από τα μαθήματα υποκριτικής κι αυτοβελτίωσης.

Για την αγάπη προς τους δικούς μου είναι κάτι που δεν θα το κάνω ποτέ ότι έπαθλο και να μου δώσουν. Συγγνώμη που παραφέρθηκα και μίλησα πιο έντονα αλλά είναι κάτι που με τάραξε πολύ.»

Φάρμα - Λιάγκας: «Δεν τον χωνεύουν τον Τζώρτζογλου! Θέλουν να τον πετάξουν έξω»

Απόσπασμα από το σημερινό 2/4 επεισόδιο της Φάρμας πρόβαλλαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως όλοι οι παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Στράτο Τζώρτζογλου γιατί δεν τον χωνεύουν.

Αφορμή για να νευριάσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του ήταν η επίσκεψη της Φαίης Σκορδά στο παιχνίδι, καθώς ο ηθοποιός ήταν υπερβολικός στις κινήσεις του.

«Ο Ντούπης θέλει να πετάξει έξω τον Τζώρτζογλου. Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν τον χωνεύουνε τον Τζώρτζογλου. Τους εξόργισε πολύ τους παίκτες, όταν μπήκες κι εσύ Φαίη στη Φάρμα και σε πλησίασε. Θεωρούν ότι ο Τζώρτζογλου κάνει ένα σόου. Δεν τον γουστάρουν και η στρατηγική τους είναι να τον πετάξουν έξω, εγώ αυτό ξέρω και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απόψε να σημειώσουμε, θα δούμε τον Ντούπη να τσακώνεται με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος και να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του. Ενώ, στις δηλώσεις στις κάμερες θα ξεσπάσει και θα ζητήσει συγγνώμη.

Από την άλλη ωστόσο, ο Ντούπης θα έχει και μερικά τετ α τετ με την Κατσοσεγράκη, με την οποία όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια, έχει έρθει αρκετά κοντά.