Masterchef 5: Ο Ιωάννης επέστρεψε στον διαγωνισμό

Έστειλε τον Στέφανο να φορέσει μαύρη ποδιά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Ο Ιωάννης επέστρεψε στον διαγωνισμό

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης αφού μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Μαρία, στη συνέχεια μαγείρεψε με τον Στέφανο και οι κριτές ήρθε η ώρα να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα!

Στον πρώτο πάγκο που μαγείρεψαν αλμυρό ο Παύλος Χάπιλλος κι η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Παύλος κατάφερε να διατηρήσει την θέση του και συνεχίζει κανονικά στον διαγωνισμό ενώ η Κωνσταντίνα θα πρέπει να μαγειρέψει ξανά.

Στην δεύτερη μονομαχία η Ανούς Χεριμιάν κέρδισε ξεκάθαρα τον αντιπάλό της και στην τρίτη ήρθε η μεγαλύτερη ανατροπή καθώς ο Στέφανος Χίλας έχασε και θα έπρεπε να βάλει την μαύρη ποδιά ενώ ο Ιωάννης Αυλωνίτης πήρε την άσπρη ποδιά κι επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef.

Ο Στέφανος δεν έχει πλέον δεδομένη την θέση του στον διαγωνισμό και θα πρέπει να μονομαχήσει ξανά για την παραμονή του.

Επέστρεψε ο Ιωάννης

Μητρόπουλος: "Ο Διονύσης έχει κάνει αρκετές κωλοτούμπες στο παιχνίδι"

Με “όπλα” το χιούμορ, την καλοσύνη του και το ταλέντο του στη μαγειρική ξεχώρισε στους πρώτους του Masterchef. Η αποχώρησή του ήταν έκπληξη αλλά ο ίδιος το διαχειρίστηκε με την ηρεμία που πάντα τον διέκρινε. O Αντώνης Μητρόπουλος για πρώτη φορά μάς μιλά για τη ζωή του, για το διάστημα που ήταν στις ειδικές δυνάμεις στην Κύπρο, για το όνειρό του να γίνει αστυνομικός και όχι μάγειρας, για την απώλεια του πατέρα του από καρκίνο αλλά και για τις δύο ηρωίδες της ζωής του, τη μητέρα του και τη σύντροφό του Κατερίνα.

Από τους πιο ειλικρινείς παίκτες παιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση, με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ και μια καλοσύνη που δεν είναι τυχαία και κρύβει τα θεμέλιά της στην ανατροφή που έλαβε από την οικογένειά του. Από την πρώτη στιγμή της κουβέντας μιλά για την έκπληξη που ένιωσε με την αγάπη του κόσμου για εκείνον.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι διαφορετικές ομάδες που υπήρχαν στο σπίτι, ο γεμάτος ένταση Ιωάννης, η κόντρα του με τη Μαρίνα σε επηρέασαν;

Δεν με ένοιαζε καθόλου τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Δεν μπορείς να ταιριάξει με όλους. Ήμουν πιο ουδέτερος και προσπαθούσα να έχω καλές σχέσεις με όλους. Αλλά όταν βγήκα ξαφνιάστηκα που είδα τις δηλώσεις της Μαρίνας, η οποία μπροστά μου έλεγε “Αντωνάρα είσαι αρχηγός” και από πίσω με έθαβε, έλεγε πως είμαι κότα! Κακό στον εαυτό της έκανε με αυτά που έλεγε όχι σ' εμένα.

Είχες πει ότι εκείνη και η Κωνσταντίνα, με την οποία δεν είχες καμία επαφή, τους... “τρυπούσαν” όλους με το βλέμμα τους...

Και η Κωνσταντίνα επίσης μιλούσε για παίκτες που έχουν αποχωρήσει και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Αν είχε κάτι εναντίον κάποιου έπρεπε να το λέει ευθέως.

Τι γνώμη έχεις για τον Διονύση, που δείχνει να είναι σκληρός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του;

Ο Διονύσης είναι περίεργο παιδί, αψυχολόγητο, αλλά παρόλα αυτά καλός μάγειρας. Είχα καλές σχέσεις μαζί του, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνουμε παρέα εκτός παιχνιδιού. Αν το θελήσουν και εκείνος και ο Ιωάννης ξέρουν πού θα με βρουν. Ο Διονύσης έχει κάνει αρκετές... κωλοτούμπες μέσα στο παιχνίδι. Αυτό το στοιχείο του δεν μου άρεσε.

Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τέλους στο παιχνίδι;

Η Μαργαρίτα, ο Τζιοβάνι και ο Διονύσης. Θα ήθελα, αν δεν είχε φύγει, να είναι και ο Ιωάννης στον τελικό. Θα μου άρεσε να δοκιμαστεί μαζί με τη Μαργαρίτα.