House of Fame: Επίθεση Ντίνου σε Μαριάννα - «Κόψε το υφάκι το ειρωνικό, έχεις πάρει πολύ αέρα»

«Εγώ δεν θέλω ύφος γιατί ασυλία έχεις αυτή την εβδομάδα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Επίθεση Ντίνου σε Μαριάννα - «Κόψε το υφάκι το ειρωνικό, έχεις πάρει πολύ αέρα»

Τρελά νεύρα φαίνεται να είχε στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame ο Γιώργος Ντίνος, με τον ίδιο να επιτίθεται άσχημα στην Μαριάννα.

Η ίδια σύμφωνα με αυτόν έχει έλλειψη νοικοκυροσύνης και ο Γιώργος αναγκάζεται και πλένει διαρκώς τα άπλυτα ποτήρια της στην κουζίνα.

Μόλις ο ίδιος της έκανε την παρατήρηση, εκείνη απάντησε με υφάκι, κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του, ενώ για παρόμοιο λόγο αρπάχτηκαν και χθες.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Ντίνου στην Μαριάννα

«Α, Μαριάννα και κάτι τελευταίο. Εγώ δεν θέλω ύφος γιατί ασυλία έχεις αυτή την εβδομάδα… Μην μου λες “συγγνώμη”, είσαι πολύ μικρή. Θα πλένεις αλλιώς θα σου ρίχνω ψήφους μέχρι να φύγεις για την καθαριότητα. Κόψε το υφάκι το ειρωνικό. Χαλάρωσε, έχεις πάρει πολύ αέρα. Κι αυτά τα κλάματα τα κάνεις , όταν σε παίρνει. Κάνε μας τη χάρη τώρα θα μας κάνει μάθημα η Μαριάννα τώρα».

Πάνος Μεταξόπουλος για τον τσακωμό του με τον Αρσενάκο - «Ήταν μια δική μου κακή στιγμή»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του στο Σου Κου Family και στην Μαίρη Βλάχου και αναφέρθηκε στη κόντρα που είχε ξεσπάσει στο House of Fame με τον Γιώργο Αρσενάκο.

Σε ένα live της Παρασκευής, ο Στέφανος, μετά το τέλος της ερμηνείας του, αφιέρωσε το τραγούδι στην γιαγιά του, μια κίνηση ωστόσο που έφερε αντιδράσεις.

«Την προηγούμενη ημέρα είχαμε μια πρόβα με τον πιτσιρικά, που είχε αφιερώσει το τραγούδι στην γιαγιά του. Οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι και μίλησε ο κύριος Αρσενάκος και πήρε θέση, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχε δει το στιγμιότυπο. Ήταν μια δική μου κακή στιγμή.

Δεν το συζητώ καν. Είναι αξιόλογος στην δουλειά του. Σίγουρα η δική του ματιά είναι ίσως η πιο σοβαρή για τα παιδιά του House of Fame. Επί της ουσίας αυτός θα τους προσλάβει.»