Masterchef 5 - Διονύσης: «Όταν έβλεπα αυτό το επεισόδιο με την Σπυριδούλα ήθελα να σπάσω την οθόνη»

Η σημερινή δοκιμασία ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις στους παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Διονύσης: «Όταν έβλεπα αυτό το επεισόδιο με την Σπυριδούλα ήθελα να σπάσω την οθόνη»

Άσχημες αναμνήσεις ξύπνησε η αποψινή δοκιμασία του Masterchef 5, με την Σπυριδούλα ωστόσο να είναι η πρωταγωνίστρια στο μυαλό των παικτών.

Οι επίδοξοι σεφ μπήκαν στην κουζίνα και αμέσως αντίκρυζαν τους τοίχους ανάμεσα στους πάγκους, μια δοκιμασία που έχουμε δει σε σχεδόν όλους τους κύκλους.

Η δοκιμασία όμως αυτή απαιτεί από τους παίκτες της ομάδας να φωνάζουν για να ακουστούν μεταξύ τους, κάτι που θα προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Κάτι ανάλογο από μόνη της είχε προκαλέσει πέρσι και η Σπυριδούλα, της οποίας η φωνή ήταν άκρως διαπεραστική και.. ενοχλητική, με τον Διονύση και την Μαργαρίτα να δηλώνουν και οι δύο πως από αυτήν την δοκιμασία φυσικά και θυμόντουσαν μόνο την συγκεκριμένη παίκτρια, η οποία μάλιστα πρόκειται και να παντρευτεί!

Στα τέλη Μαΐου ο τελικός του διαγωνισμού

Σε τελική τροχιά έχει μπει πλέον το MasterChef 5 και έτσι το πρωί της Τετάρτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε και πού πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η διαδικασία των επιστροφών τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι τώρα οι παίκτες είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό.

Όπως έγινε γνωστό από το Happy Day, ο τελικός θα έχει άρωμα γυναίκας και δε θα γίνει στο στούντιο όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Αυτές τις μέρες γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef, έχει προχωρήσει τόσο πολύ το πράγμα κι έχουμε φτάσει στην τριάδα. Νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον τελικό, αλλά δεν θα σας πω τριάδα ή πεντάδα, θα σας δώσω σπόιλερ για ημερομηνία τελικού, τοποθεσία τελικού γιατί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βγαίνουν εκτός… συνόρων Αττικής και πάνε Χαλκιδική. Ο τελικός θα γίνει σε πολύ μεγάλο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ο τελικός γυρίζεται τώρα, αλλά πότε θα τον δούμε; Θα τον δούμε τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως γιατί λόγω του Euro όλα τα προγράμματα και όλα τα ριάλιτι θα τελειώσουν πολύ νωρίτερα. Ο τελικός θα προβληθεί καθημερινή. Θα γυριστεί ολόκληρος, εκτός από το αποτέλεσμα το τελικό που θα ανακοινωθεί live», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.