Στον "πάγο" επιτυχημένο project του STAR λόγω κορωνοϊού

Άσχημα νέα για ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον

Λόγω κορωνοϊού αρκετά είναι τα projects που δεν μπόρεσαν να βγουν στον αέρα με αποτέλεσμα να περιμένουν να τελειώσει η πανδημία. Ανάμεσα τους και ένα αγαπημένο ριάλιτι του STAR, που προ covid σημείωνε απίστευτη επιτυχία.

Ο λόγος για το Globetrotters! Παρόλο που το κανάλι ήθελε να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, η πανδημία τους άλλαξε τα σχέδια με αποτέλεσμα να έχει μείνει στον "πάγο".

Μάλιστα ήταν το πρόγραμμα που μας «σύστησε» το αχτύπητο δίδυμο Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη, οι οποίοι ήταν και εκείνοι που κέρδισαν το έπαθλο.

STAR globetrotters

Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η αλήθεια για την συμμετοχή τους στο Globetrotters

Αυτή είναι η αλήθεια για την συμμετοχή της Μαρίας Κοριθίου και του Γιάννη Αϊβάζη στο Globetrotters. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε αν θα τους δούμε ή όχι την επόμενη σεζόν στο γνωστό ριάλιτι.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν δέχτηκαν πρόταση με την γυναίκα του να ταξιδέψουν σε χώρες του εξωτερικού για χάρη του project.

«Δεν υπάρχει κάτι αποκλειστικό στη ζωή μας, κάνουμε ότι μας αρέσει σε γενικές γραμμές. Με την Μαρία Κορινθίου θα έκανα εκπομπή μόνο αν ήταν κάτι κοντά σε εμάς και αν μπορούμε να το βγάλουμε εις πέρας και με τους δικούς μας όρους και κανόνες. Δείτε επίσης την κόρη τους Ισμήνη που έχει μεγαλώσει πολύ.

Το να κάνεις μια εκπομπή είναι πολύ μεγάλη υποχρέωση, δεν είναι αυτή η κύρια δουλειά μας. Δεν μας έγινε πρόταση για να πάμε στο Globetrotteres. Δεν θα πηγαίναμε κυρίως λόγω του παιδιού», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.