Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα Spoiler: Αποχωρεί ο Στράτος Τζώρτζογλου;

Από αγαπημένος παίκτης στην πόρτα της εξόδου

Φάρμα Spoiler: Αποχωρεί ο Στράτος Τζώρτζογλου;
TV 08.05.2021 15:45
Από Youweekly Team

Μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Φάρμας, ωστόσο οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σήμερα αναφέρουν πως ετοιμάζεται να δει την πόρτα της εξόδου, απόψε κιόλας.

Ο ηθοποιός αναδείχθηκε αγαπημένος παίκτης για δύο συνεχόμενες εβδομάδες ωστόσο χθες, ο νέος αρχηγός της εβδομάδας, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, τον έβγαλε πρώτο μονομάχο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέχεια επέλεξε ως έτερο μονομάχο τον Ντούπη, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι.

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η εκπομπή Αννίτα Κοίτα, ο ηθοποιός θα αποχωρήσει σήμερα καθώς θα χάσει στη μάχη! Αυτό σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Στράτος Τζώρτζογλου αποχώρηση

«Με Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»

Η Βασίλης Μαντζουράνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό όπου μίλησε για την αποχώρηση του από την Φάρμα, αλλά και τα όσα σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι.

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια είπε για τον Ιατρόπουλο: «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Όσον αφορά την σχέση Ιατρόπουλου - Τζώρτζογλου: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τηλεθέαση (7/5): Πρώτη με διαφορά η Φάρμα στην prime time

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Share