Έξαψη: Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα

Όσα θα δούμε απόψε 12/5 στο MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 12/5 επεισόδιο της σειράς Έξαψη, καθώς ανάμεσα στις εξελίξεις θα δούμε να έρχεται και η στιγμή της κρίσης για την Ίριδα.

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά του MEGA, Έξαψη

Τετάρτη 12 Μαΐου - Επεισόδιο 51

Όσο η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο Μηνάς ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της.

Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα. Ενώ, ήρθε η ώρα για να πληρώσει για όλα και ο Τζέμς.

Η Σοφία Μανωλάκου έκανε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις της Έξαψης

Η Σοφία Μανωλάκου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε για την σειρά που συμμετέχει, Έξαψη.

Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην ηρωίδα της αλλά και για τα μυστικά που κουβαλάει, ενώ πριν μερικές μέρες είχε μιλήσει και για την συνεργασία της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

- Η Βίκυ βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης, κουβαλώντας μυστικά και ντοκουμέντα;

«Πράγματι. Η Βίκυ είναι ένας ρόλος με μυστικά. Φταίει, βέβαια, και το γεγονός ότι έχει χάσει τη μνήμη της. Οπότε κι εκείνη μαζί με τους τηλεθεατές ανακαλύπτει σιγά σιγά στοιχεία του παρελθόντος».

- Από την επανεξέταση της υπόθεσής της, τι στοιχεία προκύπτουν;

«Η Βίκυ αρχίζει να θυμάται στιγμές που έζησε ακριβώς πριν από το ατύχημα, όπως ότι προσπάθησε να τη δωροδοκήσει η γυναίκα του πατέρα της, η Ίρις Αξιώτη».

Έξαψη Σοφία Μανωλάκου

- Ο Μηνάς εμπλέκεται στην υπόθεση της Βίκυς;

«Ο Μηνάς και η Βίκυ έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. Και κατά κάποιον τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεσή της. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται πιο κοντά».

-Από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι κόρη του Τζώρτζη Αξιώτη, αποζητά την πατρική του αγάπη;

«Σαφώς. Από την πρώτη στιγμή που η Βίκυ μαθαίνει πως ο Τζώρτζης είναι ο πατέρας της, τον βρίσκει και αποζητά την αγάπη του».

-Εκείνος θα τη βοηθήσει να βρει τη μητέρα της;

«Ο Τζώρτζης βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Βίκυς και τη βοηθάει στην αναζήτηση της μητέρας της. Ωστόσο, μία κίνηση της Βίκυς θα κάνει τη μητέρα της να εμφανιστεί».