House of Fame trailer (14/5): Μπαίνουν στην ακαδημία οι συγγενείς των παικτών

Απίστευτη συγκίνηση στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame trailer (14/5): Μπαίνουν στην ακαδημία οι συγγενείς των παικτών

Πολύ ξεχωριστό θα είναι και σήμερα το επεισόδιο του House of Fame μιας και οι παίκτες θα συναντήσουν για πρώτη φορά μετά από καιρό τους συγγενείς τους, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Ακαδημία για να τους δώσου τη δύναμη που χρειάζονται.

Μετά την επίσκεψη της Καίτης Γαρμπή, οι σπουδαστές θα πάρουν ακόμα μία μεγάλη ώθηση μιας και το παιχνίδι έχει φτάσε σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο και ήδη λείπουν από τα σπίτια τους εδώ και αρκετό καιρό.

Το άγχος χτυπάει κόκκινο σήμερα στις 18.00 στο σπίτι του House of Fame La Academia.Σπουδαστές και καθηγητές προσπαθούν να κάνουν μικρές διορθώσεις και βελτιώσεις λίγο πριν το αποψινό live concert.

Δείτε το trailer του House of Fame

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση της στο House of Fame, που πολλοί την έχουν σχολιασει αρνητικά.

Ο ίδιος σχολίαζοντας αρχικά την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με το που μπήκε μέσα είπα “αυτή είναι”. Είναι από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που υπάρχουν στην τηλεόραση. Δεν την άκουσα ποτέ να λέει “ναι το ξέρω”. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι πέρα από αυτό που ξέρει ότι είναι καλή».

Αναφορικά με τα ριάλιτι, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε: «Το μόνο που ξεχωρίζω είναι αυτό της μαγειρικής . Το MasterChef μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα κανονικό επάγγελμα. Στο Survivor πιο διάσημοι είναι οι άσημοι. Πώς να τους πάρεις στα σοβαρά αυτούς που πάνε και πέφτουν στις λάσπες. Αν στο GNTM δεν υπάρχει η Βίκυ Καγιά θα είναι πρόβλημα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος».