Δύο αποχωρήσεις στο αποψινό House of Fame Live Concert

Ποιοι θα αποχαιρετήσουν την Ακαδημία;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύο αποχωρήσεις στο αποψινό House of Fame Live Concert

Απόψε το βράδυ στις 21:00 πρόκειται να δούμε το νέο ανατρεπτικό House of Fame Live Concert, από το οποίο όμως πρόκειται να αποχωρήσουν όχι ένας αλλά δύο σπουδαστές, ενώ στο μεταξύ νωρίτερα είδαμε να μπαίνει στο παιχνίδι και η κολλητή του Jimmy Sion.

Η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, θα βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει τις ερμηνείες των σπουδαστών και να αξιολογήσει τις επιδόσεις τους.

Στο πλευρό τους θα είναι οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, εμψυχώνοντας και σχολιάζοντας τους παίκτες.

Μία έκπληξη περιμένει κοινό και συμμετέχοντες αφού στη σκηνή του House of Fame La Academia θα ανέβει η Josephine δίνοντας ένα συγκλονιστικό performance.

Η Μαριάννα Κάρα είναι εκείνη που θα της αφαιρεθούν 4 βαθμοί από την τελική βαθμολογία ως το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο σπίτι του House of Fame.

Για πρώτη φορά απόψε από το House of Fame La Academia θα αποχωρήσουν δύο σπουδαστές.

Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion είναι οι τέσσερεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιους θα κρατήσει το κοινό στην Ακαδημία με την ψήφο του;

 Δύο αποχωρήσεις στο αποψινό House of Fame Live Concert

Πρόωρο τέλος για το House of Fame

Μπορεί στον ΣΚΑΙ το Survivor 4 να λέγεται πως παίρνει παράταση, αφού και τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ καλά, ωστόσο από την άλλη το House of Fame το μουσικό ριάλιτι του σταθμού ολοκληρώνεται πρόωρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το ριάλιτι ρίχνει αυλαία στα τέλη Μαΐου. Ενώ, από αυτή την Παρασκευή ξεκινούν οι διπλές αποχωρήσεις και οι φιναλίστ θα είναι έξι πρόσωπα.

Βέβαια, το κανάλι δηλώνει πως ούτως ή άλλως το House of Fame έτσι και αλλιώς θα ολοκληρωνόταν στα τέλη του μήνα.