House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία η κολλητή του Jimmy Sion και οι άντρες έμειναν «κόκκαλο»

Τους «έτρεχαν» τα σάλια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Μπήκε στην Ακαδημία η κολλητή του Jimmy Sion και οι άντρες έμειναν «κόκκαλο»

Η κολλητή του Jimmy Sion εισέβαλλε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ακαδημία του House of Fame, με τους άντρες να μένουν.. «κόκκαλο»!

Στο σημερινό επεισόδιο συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών μπήκαν για λίγη ώρα μέσα στο σπίτι προκειμένου να τους δώσουν θετική ενέργεια, λίγο πριν το Live, από το οποίο πρόκειται να αποχωρήσουν δύο άτομα!

Μετά τον πατέρα του Γιώργου Ντίνου και την αδερφή της Πηνελόπης, είδαμε να έρχεται και η κολλητή του Jimmy Sion, Αθηνά Μανουκιάν, η οποία μάλιστα ήταν και εκπρόσωπος της Αρμενίας στη Eurovision 2020!

Η Αθηνά ωστόσο άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους τους σπουδαστές και κυρίως τους άντρες, μιας και η εμφάνιση της ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τον Γιώργο Ντίνο ως συνήθως να δείχνει φανερά τον ενθουσιασμό του και για αυτήν την κοπέλα!

Η κολλητή του Jimmy Sion στο House of Fame

Πρόωρο τέλος για το House of Fame

Μπορεί στον ΣΚΑΙ το Survivor 4 να λέγεται πως παίρνει παράταση, αφού και τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ καλά, ωστόσο από την άλλη το House of Fame το μουσικό ριάλιτι του σταθμού ολοκληρώνεται πρόωρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το ριάλιτι ρίχνει αυλαία στα τέλη Μαΐου. Ενώ, από αυτή την Παρασκευή ξεκινούν οι διπλές αποχωρήσεις και οι φιναλίστ θα είναι έξι πρόσωπα.

Βέβαια, το κανάλι δηλώνει πως ούτως ή άλλως το House of Fame έτσι και αλλιώς θα ολοκληρωνόταν στα τέλη του μήνα.