House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με τη Μαριάννα - «Ντροπή σου»

«Ήταν αγενές, έπαθα ζημιά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Έξαλλη η Πέννυ Μπαλτατζή με τη Μαριάννα - «Ντροπή σου»

Μεγάλες εντάσεις υπήρξαν και στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame μιας και η Πέννυ Μπαλτατζή τα είπε ένα χεράκι στη Μαριάννα, τόσο για την εμφάνισή της στο live της Παρασκευής όσο και για το ψέμα που είπε στην Καίτη Γαρμπή.

Τη μέρα που η τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Ακαδημία, η Μαριάννα δεν έκανε καλή πρόβα μπροστά της και στη συνέχεια είπε πως επίτηδες δεν ήταν καλή για να ψηφιστεί εκείνη και όχι ο Στέφανος. Η φράση της αυτή ενόχλησε τόσο την ίδια την Καίτη Γαρμπή όσο και την Πέννυ Μπαλτατζή.

To σχόλιο της Πέννυς Μπαλτατζή για τη Μαριάννα στο House of Fame

Η Πέννυ Μπαλτατζή εκνευρίστηκε, που είχε ειπωθεί αυτό από την ίδια, την στιγμή ήταν μπροστά κι η Καίτη Γαρμπή: «Αλήθεια για τον Θεό. Δεν ήσουν καλή ούτε στις πρόβες. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω αν σε αδικώ. Δεύτερον αυτό που είπες στην κυρία Γαρμπή ήταν τόσο άσχημο που ντράπηκα. Ήταν αγενές, έπαθα ζημιά. Την ανεπάρκειά σου την βάφτισες ότι έκανες κόλπο για να μην… Για την σχέση που εσύ η ίδια έχεις πει ότι δεν θέλεις να την χρησιμοποιείς. Ντροπή σου που το έκανες για να καλύψεις την ανεπάρκειά σου».

Οι δηλώσεις του Πάνου Μεταξόπουλου για το House of Fame

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τον Πάνο Μεταξόπουλο, τον διευθυντή του House of Fame.

Ο ίδιος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στην μουσική Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική επιτροπή και στα αιχμηρά σχόλια του Φοίβου.

«Δεν είναι αυστηρή η κριτική επιτροπή. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνικό ή δημιουργικό είναι απόλυτα σωστοί. Στην αρχή κανείς μας δεν είχε καταλάβει το χιούμορ του Φοίβου. Τα λέει παράξενα και σταράτα αν δεν το ξέρεις στην αρχή σε ξενίζει. Λίγο εκεί είχα φοβηθεί. Χάρηκα που είναι στην κριτική επιτροπή και είναι ψείρας».

Αναφορικά με την ανικανοποιητική πορεία των σπουδαστών, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα δημιουργείται από τη στιγμή που πάνε στο πλατό και ακούς τη φωνή σου επί δέκα και τη μουσική επί εκατό και και όλο αυτό δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Είναι και το άγχος».