MasterChef 5 Trailer (19/5): Παύλος - «Με έβαζε στο στόχαστρο»

Ανεβαίνουν οι τόνοι μετά τις δύο ομαδικές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Trailer (19/5): Παύλος - «Με έβαζε στο στόχαστρο»

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις των παικτών του MasterChef 5 μετά την τελευταία διπλή ομαδική δοκιμασία, με τον Παύλο να βγάζει το «άχτι» του για τον Διονύση μπροστά στους κριτές, ξεκαθαρίζοντας πως αντί να τον βοηθήσει, τον έβαζε στο στόχαστρο.

Ο Παύλος είχε αρκετή ένταση στην ομαδική μιας και διαφώνησε με τον Διονύση με αποτέλεσμα να χαλαστεί. Έτσι, όταν έφτασε η αξιολόγηση των πιάτων, δεν παρέλειψε να μιλήσει για όλα όσα έγιναν αφού έχει δείξει πως είναι ένας παίκτης που δεν φοβάται να πει τη γνώμη του.

Η χαμένη ομάδα μπαίνει αμέσως σε διαδικασία αποχώρησης και απόψε κιόλας, ένας από τους 7 παίκτες του διαγωνισμού πάει στο σπίτι του.

Το trailer του σημερινού (19/5) επεισοδίου του MasterChef 5

«Θάβει» ξανά τον Διονύση - «Γίνεται τοξικός, ήταν τεράστιο λάθος του»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ιωάννης Αυλωνίτης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και δεν δίστασε να «θάψει» για τα καλά ξανά τον Διονύση.

Στο προχθεσινό επεισόδιο του Masterchef, ο Ιωάννης αλλά κι ο Παύλος ξέσπασαν κατά του Διονύση, με αφορμή το πως μεταχειρίστηκε τα πλεονεκτήματα που είχε στην διάθεση του.

Ωστόσο, σε ανάλογο «κράξιμο» θέλησε να προχωρήσει και στις δηλώσεις του στους Κου Κου, με τον ίδιο να ρίχνει αβίαστα τα «καρφιά» του!

«Το χώρισμα των ομάδων ξεκίνησε με ατομική βόμβα και έβαλε και τη Μαρίνα αρχηγό και λέω Παναγιά μου τη βάψαμε! Όχι ρε, δεν ήταν καθόλου προσωπική κόντρα, καθόλου…

Γιατί το λες τώρα αυτό; Κακώς αναλώνεται σε αυτά τα πράγματα και γίνεται τοξικός όταν αναλώνεται σε αυτές τις καταστάσεις.Με τον Παύλο ήταν μεγάλος λάθος του, εντάξει… ήταν τεράστιο λάθος του. Κάποια στιγμή ακούω να φωνάζουν και τον είδα πολύ απότομο μαζί του».