MasterChef - Ξέσπασε ο Παύλος κατά του Διονύση: "Η υπομονή μου μαζί του έχει σπάσει"

Στα όριά του ο Παύλος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - Ξέσπασε ο Παύλος κατά του Διονύση:

Την ομαδική δοκιμασία παρακολουθούμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τους παίκτες να συντάσσονται μπροστά στους κριτές και τον Διονύση να έχει δικά του πλεονεκτήματα στη δημιουργία των δύο ομάδων.

Ο Διονύσης διάλεξε στην ομάδα του τον Παύλο και ο τρόπος του όταν επέβλεπε τη δουλειά του δεν ήταν ο καλύτερος.

Είχε νεύρα όπως σημείωσε ο Παύλος και μιλούσε απότομα, κάτι που συνηθίζει όποτε δεν τον δείχνουν οι κάμερες.

"Γενικότερα έτσι μιλάει όταν έχει νεύρα. Έχει νεύρα 99% όταν δεν είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν βγάζω άκρη και δεν θα ασχοληθώ. Έχω τεράστια υπομονή αλλά όταν σπάσει η υπομονή, πάει. Και η υπομονή μου με τον Διονύση έχει σπάσει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος

Όσα είπε ο Παύλος για τον Διονύση

«Θέλω να κερδίσει ο Διονύσης»

Η Ανούς μπορεί να αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef 5, ωστόσο το γεγονός δεν την πήρε από κάτω. Σε συνέντευξη της μάλιστα στον Τηλεθεατή, αποκάλυψε πως ο Διονύσης είναι αυτός που θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι.

Πώς είναι οι κριτές; Η γνώμη σας για τον καθένα;

«Οι κριτές είναι πάρα πολύ καλοί και μας βοήθησαν να εξελιχθούμε. Ο σεφ Κουτσόπουλος είναι ένας τρομερός μάγειρας, που έχει πάρα πολλά να δώσει στην ελληνική γαστρονομία. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χρονιά του σεφ Ιωαννίδη και είναι ο κριτής που με έκανε πρώτος να αισθανθώ άνετα. Όσο για τον σεφ Κοντιζά, ήταν ο κριτής που έτρεμα μπαίνοντας στο διαγωνισμό και βγαίνοντας είχε μπει στην καρδιά μου, γιατί ήταν πάντα δίπλα μας και πάντα είχε τρόπο να μας βελτιώνει».

Αποκτήσατε φίλους στο παιχνίδι;

«Απέκτησα κάποιους, που θέλω να κρατήσω επαφές οπωσδήποτε».

Ποιος θέλετε να νικήσει;

«Περιττή η ερώτηση, εννοείται πως θέλω να κερδίσει ο Διονύσης».