Masterchef 5: Μαρίνα και Αλέξανδρος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στον τάκο ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5: Μαρίνα και Αλέξανδρος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι μαγειρικές μονομαχίες στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef έγιναν σε ζευγάρια, με την Μαργαρίτα, ως νικήτρια του χθεσινού τεστ δημιουργικότητας, να είχε το πλεονέκτημα να διαμορφώσει τα δύο ζευγάρια.

Έτσι, για αντίπαλο της διάλεξε τον Αλέξανδρο, με το άλλο ζευγάρι δηλαδή να είναι ο Διονύσης κι η Μαρίνα.

Από το πρώτο ματσάρισμα με τον Αλέξανδρο νικήτρια βγήκε η ίδια και επόμενοι διαγωνίστηκαν η Μαρίνα και ο Διονύσης.

Αφού διάλεξαν εναλλάξ ο καθένας 6 υλικά από τα 50, έσπευσαν να δημιουργήσουν ένα νόστιμο και δημιουργικό πιάτο. Η Μαρίνα ετοίμασε γλυκό και ο Διονύσης αρνάκι καρέ.

Την καλύτερη προσπάθεια ανάμεσα στα πιάτα τους είχε ο Διονύσης κι έτσι έστειλε τη Μαρίνα στον τάκο μαζί με τον Αλέξανδρο για την αυριανή αναμέτρηση αποχώρησης.

Υποψήφια προς αποχώρηση η Μαρίνα

Η ανακοίνωση των κριτών που σόκαρε τους 4 φιναλίστ

Ένα νέο επεισόδιο του Masterchef 5 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά την συγκινητική και απρόσμενη αποχώρηση του Παύλου Χάππιλου.

Οι τέσσερις εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα αρκετά ενθουσιασμένοι, καθώς σε λίγες μέρες ένας από αυτούς θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Η τρίτη φάση λοιπόν του ημιτελικού ξεκίνησε και οι κριτές ανακοίνωσαν πως σήμερα δεν θα υπάρχει καμία αποχώρηση, ενώ μάλιστα θα αναδειχθεί ένας από τους δύο παίκτες που θα πάνε στον μεγάλο τελικό!

Απόψε, οι μαγειρικές μονομαχίες θα γίνουν σε ζευγάρια, η Μαργαρίτα είχε το πλεονέκτημα να διαμορφώσει τα δύο ζευγάρια. Έτσι, για αντίπαλο της διάλεξε τον Αλέξανδρο, με το άλλο ζευγάρι δηλαδή να είναι ο Διονύσης κι η Μαρίνα.

Οι δύο νικητές των δυο ζευγαριών θα μονομαχήσουν και αυτός που θα νικήσει περνάει απευθείας στον τελικό! Από την άλλη, οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν κι ένας από αυτούς θα αποχωρήσει.