Σε εκπομπή του ALPHA η Βάνα Μπάρμπα μετά τις αντιδράσεις με τις δηλώσεις για Φιλιππίδη - Κιμούλη

Όσα θα αποκαλύψεις για την επίμαχη ανάρτηση που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του ALPHA η Βάνα Μπάρμπα μετά τις αντιδράσεις με τις δηλώσεις για Φιλιππίδη - Κιμούλη

Καλεσμένη σε εκπομπή του ALPHA θα βρεθεί η Βάνα Μπάρμπα, μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Youweekly όπου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη και τους υποστήριξε.

Σε αυτή την εκπομπή θα βρεθεί η Βάνα Μπάρμπα

Απόψε στο Tik Talk η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει, για πρώτη φορά, στο «Tik talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την επίμαχη ανάρτησή της «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη».

Εξηγεί τι εννοούσε, αποκαλύπτει την πρόσφατη συνάντησή της με τον γνωστό ηθοποιό κι απαντά σε ερωτήματα και σχόλια χρηστών στα social media που αντέδρασαν με τα λεγόμενά της.

Απόψε στις 00:30 Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Αυτή είναι η επίμαχη ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα που ξεκίνησε τις αντιδράσεις

Σε μια αρκετά προκλητική ανάρτηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός διώκεται ποινικά για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, ωστόσο υπάρχουν επτά μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του.

Υπερ του φαίνεται όμως πως είναι και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

undefined

«Εάν και εφόσον καταδικαστεί θα μπορούσε να είναι κοντά στα 20 χρόνια»

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας κατά συρροή, κατηγορίες τις οποίες κλήθηκε να αντικρούσει με την ιδιότητα του υπόπτου πριν λίγες ημέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση, τονίζοντας για την διαδικασία: «Δεν μπορεί να καθυστερήσει καθόλου διότι είμαστε οριακά στο κατώφλι της παραγραφής. Η πράξη η βασική που είναι από το 2008 αφήνει πολύ λίγα περιθώρια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να φτάσουν σε κρίση εισαγγελέας και ανακριτής. Άρα πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κληθεί ο κ. Φιλιππίδης για να απολογηθεί».

Επίσης σχολίασε: «δεν πρέπει να επηρεάζονται οι δικαστές επειδή ο κ. Φιλιππίδης είναι γνωστό πρόσωπο», ενώ αναφορικά με την ποινή που μπορεί να επιβληθεί, ανέφερε ότι «εάν και εφόσον καταδικαστεί για τις τρεις αυτές πράξεις, ένα πλαίσιο ποινής θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κοντά στα 20 χρόνια. Εάν και εφόσον έφτανε σε καταδικαστική κρίση και για τις τρεις πράξεις, τον ένα βιασμό και τις δύο απόπειρες».

Πλέον η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ο οποίος θα ξεκινήσει άμεσα τη διενέργεια της έρευνας.