Στην ΕΡΤ η Βάσω Λασκαράκη

Ο λόγος που απέρριψε προτάσεις και η διαρροή του κινητού της στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην ΕΡΤ η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021, στις 00:15, στην ΕΡΤ1, μετά τις διακοπές που έκανε οικογενειακώς στην Κρήτη.

Με εξομολογητική διάθεση μιλάει για τη μυστική συνταγή της σπεσιαλιτέ της, εξηγεί για ποιο λόγο ο σεφ σύζυγός της πέταξε τη χύτρα της και τονίζει τι κοινό έχει με τον Τζόι από τα «Φιλαράκια»!

Παραδέχεται πως δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από την κωμωδία στο δράμα και πως ήδη από το παρελθόν, λόγω κάποιων φημών, αναγκάστηκε να απορρίψει επαγγελματικές προτάσεις.

Αναφέρεται, επίσης, στους εμμονικούς θαυμαστές της, στα προβλήματα που προέκυψαν όταν ο αριθμός τηλεφώνου της διέρρευσε στο διαδίκτυο, αλλά και στην απάντηση που έδωσε στην πρόταση για γυμνή φωτογράφιση.

Η Βάσω Λασκαράκη παίρνει σαφή θέση για το ελληνικό #ΜΕΤΟΟ, μιλάει για τον σημαντικό ρόλο της ψυχοθεραπείας στη ζωή της, αποκαλύπτει τι είδους μαμά είναι και πώς καταφέρνει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

ΕΡΤ Βάσω Λασκαράκη Αυτός και ο Άλλος

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον ψυχολόγο

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά Δες» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε έναν ψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τύψεις που ένιωθε όταν δούλευε ενώ η κόρη της ήταν μωρό.

Όπως εξήγησε, ο ψυχολόγος τη βοήθησε σημαντικά στο να σταματήσει να κρίνει τους άλλους γονείς αλλά και στο να δει διαφορετικά την ανατροφή του παιδιού της.

«Τύψεις; Πολλές τύψεις. Από την πρώτη στιγμή που έφυγα για να πάω στη δουλειά όταν η Εύα ήταν 10 μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειριζόμουν παρέα με τον ψυχολόγο.

Όταν κατέληξα εγώ στον ψυχολόγο από τις πολλές τύψεις για το πώς θα διαχειριστώ το θέμα του παιδιού και της δουλειάς για να είναι ισορροπημένα και να μην έχω αυτό το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πάρα πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω.

Να μην κρίνω άλλους γονείς, να μην κρίνω τα παιδιά. Μέχρι τότε, όταν έβλεπα ένα παιδί που να κάνει φασαρία έλεγα “πω πω αυτοί οι γονείς”. Είναι πολύ εύκολο όταν δεν έχεις παιδί να κρίνεις τους γονείς. Είναι άλλη ζωή όταν κάνεις παιδί και μεγαλώνεις μαζί του και μαθαίνεις κάποια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.