House of fame - highlights τελικού: Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα και η νίκη του Στέφανου

Όσα είδαμε χθες 28/5 στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame - highlights τελικού: Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα και η νίκη του Στέφανου

"Φωτιά" πήρε η σκηνή του House of fame στον τελικό, αφού η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε τις επιτυχίες της, λίγο πριν αναδειχθεί νικητής ο Στέφανος.

Τα highlights του τελικού του House of fame

Η Ελένη Φουρέιρα άναψε "φωτιές" στη σκηνή του τελικού

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του House of Fame μιας και η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα μιας και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας φέτος ωστόσο την ίδια στιγμή δεν ξεχνά και την ιδιότητά της. Έτσι λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού αποφάσισε να βάλει φωτιά στη σκηνή.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιάννη Πλούταρχου για τον Άρη

Τη βραδιά άνοιξε ο Άρης, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι του Γιάννη Πλούταρχου, "Αχ κορίτσι μου". O τραγουδιστής λοιπόν έκανε μερικά εγκωμιαστικά σχόλια για τον νεαρό σπουδαστή.

Ο Άρης έζησε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά από την ποινή που του επιβλήθηκε ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει και να κάνει μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Ο Γιάννης Πλούταρχος του έδωσε τα συγχαρητήριά του και μαζί κάποιες συμβουλές για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Με αυτό το τραγούδι με έμαθε ο κόσμος, έγινε μία τεράστια επιτυχία. Το χρωστάω στον συνθέτη και τον στιχουργό. Θα πω στον Άρη ότι είναι ένας έτοιμος τραγουδιστής. Οποιοδήποτε τραγούδι λες πρέπει να το λες με τον δικό σου τρόπο. Απλά θέλει δουλειά το ρεπερτόριο με το οποίο θα ασχοληθείς. Έχει να κάνει με το πόσο εσύ θα δουλέψεις και το πόσο θα πιστέψεις στον ίδιο σου τον εαυτό», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Φοίβος: «Σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ»

Δε θα μπορούσε να υπάρξει τελικός του House of Fame χωρίς ένα απολαυστικό σχόλιο από τον Φοίβο, ο οποίος τα έδωσε όλα φέτος με τις επικές ατάκες που έλεγε στους παίκτες.

Επειδή λοιπόν το θέμα της τονικότητας ήταν ένα από τα θέματα με το οποίο ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά ο Φοίβος, θέλησε να το σχολιάσει και μετά την εμφάνιση του Στέφανου στο "Μη Χανόμαστε".

«Να μην χαλάμε και την παράδοση. Επειδή σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ αλλά σήμερα όλοι ήταν πολύ καλοί, νομίζω πως προσπάθησες στην αρχή να κρατήσεις την παράδοση του στοναρίσματος. Δεν τα κατάφερες, όμως, γιατί από την μέση του τραγουδιού και πέρα έστρωσες.

Στην αρχή ήσουν πολύ στονάτος, μετά από το δεύτερο κουπλέ και το ρεφρέν ήρθαν όλα στα ίσια τους», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος.

Αμήχανη η Φουρέιρα με τον Άρη - «Τι έχεις πάθει σήμερα;»

Τη βραδιά στον μεγάλο τελικό του House of Fame άνοιξε ο Άρης ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι του Γιάννη Πλούταρχου, "Αχ κορίτσι μου", ακούγοντας πολύ εγκωμιαστικά σχόλια από τον κριτή και αγαπημένο τραγουδιστή.

Πριν όμως περάσει στην κριτική, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να σχολιάσει τη στάση που κράτησε ο Άρης αυτή τη βραδιά, ρωτώντας τον για ποιο λόγο είναι τόσο ήσυχος και δεν μιλάει καθόλου.

«Εδώ είμαι, εδώ… Κάπου πίσω σου. Έρχομαι αργά και βασανιστικά. Βρεττός Βρεττάκος οπότε καταλαβαίνεις πως πρέπει να ζυγίζω γύρω στα 200 κιλά το ρούχο. Άνοιξες, νομίζω, με τον πιο ωραίο τρόπο έτσι τον τελικό μας. Αυτό έχω να πω εγώ».

  • Άρης: Ελπίζω.
  • Φουρέιρα: Μα τι έχεις πάθει; Το μουγκό σήμερα; Δεν μιλάς καθόλου και κοιτάς;
  • Άρης: Είμαι τιμωρημένος ακόμα, ούτε να μιλήσω δεν μπορώ!
  • Φουρέιρα: Δεν σε αφήνουν να μιλάς; Τελείωσε… Τώρα η τιμωρία έληξε. Δεν έχει άλλο. Τελειώσαμε.

Αυτός είναι ο νικητής του House of Fame

O μεγάλος τελικός του House of Fame ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου και νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Ο Στέφανος, o οποίος από το... μπάνιο του σπιτιού του όπως είχε δηλώσει βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές, ανέφερε για τη νίκη του: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Το χρυσό συμβόλαιο του νικητή περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group.