Masterchef 5: Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η σύντροφος του, Χρύσα στον τελικό

Η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου η σύντροφος του, Χρύσα στον τελικό

Σε λίγη ώρα πρόκειται να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Masterchef 5, με την σύντροφο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό του.

Όση ώρα παιζόταν το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο, τόσο οι δυο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης, όσο και η κριτική επιτροπή ετοιμαζόντουσαν -χορεύοντας- για το live κομμάτι.

Μάλιστα, μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο είναι φυσικά και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, μιας και δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά του σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Ο αγαπημένος κριτής μάλιστα θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον Σωτήρη Κοντιζά λίγο πριν το live.

Η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Masterchef 5 στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπυολου η σύντροφος του, Χρύσα

«Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση...»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του MasterChef 5, οι γονείς του Διονύση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων εξήγησαν πως η νίκη θα πήγαινε πιο εύκολα στον Διονύση αν η Μαργαρίτα δεν είχε μπει στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

«Αν ήσασταν την ώρα που μας υποδέχτηκαν, ο Διονύσης πήγε στον πατέρα του και μετά σε μένα. Τον βλέπουμε και αγχωνόμαστε. Εύχομαι πολλοί γονείς να ζήσουν τη σημερινή εμπορία. Είμαστε και οι δυο πολύ καλοί μάγειρες» είπε η κα. Βασιλική.

«Εγώ για τον Διονύση είμαι πολύ περήφανος που έχει φτάσει εδώ σήμερα. Και δε βγήκε και από το παιχνίδι ο Διονύσης. Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση, θα ήταν πιο εύκολο του Διονύση για να κερδίσει. Όχι ότι δε θα κερδίσει τώρα.

Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσει και θα πάρει το έπαθλο. Όχι επειδή είμαι πατέρας του, επειδή το αξίζει μαγειρικά. Όταν τον έφερα εδώ τον ρώτησα να μου πει ποιος είναι ο σκοπός του. Γύρισε και μου είπε “πατέρα εγώ ήρθα να πάρω τα 50.000 ευρώ”. Του είπα “αν το πιστεύεις πραγματικά προχώρα”» ανέφερε ο κ. Αριστείδης.

Τέλος η Ανούς αποκάλυψε: «Με τη μαμά του Διονύση μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά από κοντά σήμερα γνωριστήκαμε».