Masterchef 5: Ο χορός των κριτών λίγο πριν το live

Το διασκαδάζουν με την ψυχή τους στα παρασκήνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ο χορός των κριτών λίγο πριν το live

Τόσο η δοκιμασία όσο και η βαθμολογία των πιάτων των δύο φιναλίστ του Masterchef 5 τελείωσε και αναμένεται να ξεκινήσει το ζωντανό κομμάτι του επεισοδίου.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης, αρκετά ικανοποιημένοι από την επίδοση τους, αναμένουν με τεράστια αγωνία τα αποτελέσματα, μιας κι ένας από τους δύο θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής.

Λίγο πριν την έναρξη του live κομματιού του τελικού, ο Πάνος Ιωαννίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο από τα παρασκήνια.

Όπως βλέπουμε στο εν λόγω βίντεο, ο ίδιος, μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο χορεύουν ξέφρενα το “Billie Jean” του Michael Jackson.

Το βίντεο με τους κριτές

«Και τώρα …. χορός !!!!», έγραψε στη λεζάντα.

Το μήνυμα της αδερφής της Μαργαρίτας Νικολαϊδη για το MasterChef 5

«Η Μαργαρίτα μας είναι 27 χρονών. Γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή Λέσβου. Η σχέση με τη μαγειρική είναι μια σχέση αγάπης από πολύ μικρή ηλικία. Πάντα ήθελε να μπλέκεται στα πόδια της μαμάς και να μαγειρεύει. Πήγε να σπουδάσει τουριστικά, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να γίνει μαγείρισσα. Αυτό ήταν το όνειρό της.

Ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς και άλλαξε πορεία. Από το MasterChef 3 και μετά την προτρέπαμε και εμείς να πάει. To περίμενα κάποια στιγμή να πάει. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή που τρεις καταξιωμένοι σεφ βλέπουν το ταλέντο στη Μαργαρίτα μας. Πιστεύω πως θα κερδίσει και όχι γιατί είναι αδερφή μου. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να βγει μια Ελληνίδα MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Μαργαρίτας.