Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αγγελική: Δημήτρης και Αγγελική πεθαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο

Ξεψυχάει στα χέρια του Στέφανου η... Μαργαρίτα! Τον Δημήτρη σκοτώνει η...

Αγγελική: Δημήτρης και Αγγελική πεθαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο
TV 12.06.2021 08:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καθόλου αίσιο δεν θα είναι το τέλος της σειράς (1/7) που συνεχίζει να μαγεύει το κοινό του ALPHA. Δύο από τους βασικούς της ήρωες, η Αγγελική και ο Δημήτρης, πεθαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο και μάλιστα ενώ θα έχουν γίνει οι αποκαλύψεις σχετικά με τη Μαργαρίτα και τον λόγο που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οπως είναι γνωστό, ο λόγος που μπήκε η Μαργαρίτα στο σπίτι των Αργυρών ήταν ξεκάθαρα για να πάρει την εκδίκησή της. Βιασμένη από τον Δημήτρη, τον Παύλο και τον Νικόλα, 17 χρόνια πριν, θέλησε να καταστρέψει τις ζωές τους, όπως έκαναν και εκείνοι ένα καλοκαιρινό βράδυ και ενώ η κοπέλα γυρνούσε από το πανηγύρι της περιοχής της. Από τη στιγμή όμως που μπήκε σε αυτό το σπίτι, πολλά από τα δεδομένα που είχε στο μυαλό της άλλαξαν. Ενώ έμαθε και την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της.

Ερωτεύτηκε τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Στέφανο, βρήκε την κόρη που είχε αφήσει τόσα χρόνια πριν για υιοθεσία, ενώ ανακάλυψε τη στήριξη κάποιων μελών της οικογένειας. Την ίδια στιγμή αναπτύχθηκε και μια μεγάλη έχθρα με τον Δημήτρη, έναν από τους τέσσερις θύτες της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψε την ταυτότητά της, έκανε τα πάντα για να την ξεφορτωθεί. «Μαμά, άφησέ με τη σκοτώσω. Δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Να μας καταστρέψει θέλει», έχει πει κατ’ εξακολούθηση στην Αθηνά προκειμένου να σταματήσει να κινδυνεύει η υπόληψή τους ως οικογένεια, όμως εκείνη ήθελε αλλιώς να λύσουν τις όποιες διαφορές τους.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψει για να τη «βγάλει από τη μέση» και τελικά θα τα καταφέρει τη στιγμή που όλοι θα έχουν μάθει τι έπαθε η Αγγελική, 17 χρόνια πριν, όταν το όνομά της ήταν... Μαργαρίτα!

Αγγελική alpha τελευταίο επεισόδιο σειράς

Η στιγμή της αλήθειας στην σειρά Αγγελική και ο θάνατος

Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις που θα γίνουν με την βοήθεια της Τζένης στη δεξίωση του Δημήτρη και της Κατερίνας, θα ξεκινήσει μεταξύ του πρώτου και της Αγγελικής ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό. Η Αγγελική γνωρίζοντας πως η ζωή της κινδυνεύει, θα κλειστεί σε ένα από τα δωμάτια του αρχοντικού με τη Δανάη και ο Δημήτρης θα την πάρει στο κατόπι.

Εκείνη θα βάλει εμπόδια πίσω από την πόρτα προκειμένου να δυσκολέψει την είσοδό του, όμως θα βρει τον τρόπο να μπει. Και μάλιστα θα τα καταφέρει τη στιγμή που η Δανάη θα έχει φύγει από το δωμάτιο για να καλέσει βοήθεια. Ο Δημήτρης δεν θα χάσει καιρό και έπειτα από λίγα λεπτά πάλης, θα μαχαιρώσει τη νοσοκόμα της μητέρας του, λέγοντάς της: «Αυτό ήταν, Αγγελική. Ολα τελείωσαν για σένα τώρα πια...», ενώ εκείνη θα του φωνάζει: «Δεν θα γλιτώσεις... Θα σε πιάσουν. Θα έχεις κι εσύ το τέλος που σου αξίζει».

Αμέσως μετά θα το σκάσει από το δωμάτιο και η Αθηνά θα τον φυγαδεύσει στο γραφείο του Στέφανου πιστεύοντας πως εκεί δεν θα τους ψάξει κανείς. Κάνει όμως μεγάλο λάθος. Ο τρόμος θα ζωγραφιστεί στα πρόσωπα και των δύο όταν ακούσουν τις σειρήνες του περιπολικού αλλά και την προσπάθεια των αστυνομικών να μπουν στο γραφείο όπου κρύβονται.

Η Αθηνά για να τον γλιτώσει από τη σύλληψη και κατά συνέπεια την κατακραυγή του κόσμου, θα του δώσει να πιει δηλητήριο. Ο θάνατός του δεν θα αργήσει να έρθει. Από το ίδιο μπουκαλάκι θα προσπαθήσει να πιει και η Αθηνά για να σωθεί, όμως για κακή της τύχη, ένας από τους αστυνομικούς που θα έχουν προλάβει να μπουν μέσα, θα της σπρώξει το χέρι και δεν θα προλάβει να καταπιεί το θανατηφόρο υγρό... Ετσι μοιραία θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική: Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για το τελευταίο γύρισμα της σειράς

Αγγελική: Έγκυος κι άλλη ηθοποιός της σειράς

Share