8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης καταλαβαίνει πως ο Άλκης δεν έφυγε ποτέ για την Αμερική

Οι σημερινές 22/6 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης καταλαβαίνει πως ο Άλκης δεν έφυγε ποτέ για την Αμερική

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε - που το έχουμε πρώτοι. Η Ηλιάνα έχει τρελαθεί ξανά και καταδιώκει τον Οδυσσέα, ενώ ο Μιλτιάδης υποψιάζεται τον Άλκη.

Όσα θα δούμε στις 8 Λέξεις του ΣΚΑΙ

Ο Φρίξος πάει στην αστυνομία για να αναφέρει ότι η Ηλιάνα βρίσκεται στην Κέρκυρα και πως κάτι ύποπτο ετοιμάζει και ο Οδυσσέας ενημερώνει τον Άκη πως η κόρη του βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον παρενοχλεί.

Ο Φρίξος με την Έλλη αρχίζουν να τσακώνονται και πάλι, γεγονός που υποδεικνύει και στους δύο ότι η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει. Η γκαλερί που θα φιλοξενούσε την έκθεση του Οδυσσέα αποσύρει την αγωγή και του ζητάει συνεργασία, καθώς κάποιοι συλλέκτες ζήτησαν να αγοράσουν έργα του. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης καταλαβαίνει με έξυπνο τρόπο ότι ο Άλκης δεν είναι στην Αμερική, αλλά στην Αθήνα.

Η Βικτώρια πάει στο γραφείο του Μάρκου και ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στο θέμα του Άγγελου, γεγονός που κάνει τον Μάρκο να την εκτιμήσει πολύ. Η Ηλιάνα βρίσκεται στο σπίτι της στην Κέρκυρα όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο Άκης.

Η Ηλιάνα πυροβολεί τον Οδυσσέα

Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ η εμμονή της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα μεγαλώνει στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Ο Ακης που καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά αποφασίζει να δράσει, αλλά θα προλάβει; H Hλιάνα μετά από μια ακόμα απογοήτευση, αποφασίζει να εκδικηθεί τον Οδυσσέα και μάλιστα θανάσιμα.

Ο Άκης, μόλις μαθαίνει ότι η Ηλιάνα βρίσκεται στην Κέκρκυρα πηγαίνει απροειδοποίητα να την βρει και έξαλλος, την αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα, παρά τις διαμαρτυρίες της. Στο μεταξύ, ο Φρίξος επιμένει ότι η Ηλιάνα ήρθε στην Κέρκυρα έχοντας κάποιο ύπουλο σχέδιο στο μυαλό της: “αυτή έχει κακό σκοπό να μου το θυμάσαι. Δεν ήρθε στην Κέρκυρα για διακοπές” λέει στον Οδυσσέα, ο οποίος όμως δεν τον πιστεύει.

Την ίδια στιγμή ο Άκης, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του, αναγκάζεται να πάρει το αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Ωστόσο ένα αντικείμενο που βρίσκει στο πορτ-μπαγκάζ, θα προκαλέσει μεγάλη ανατροπή. Ο Άκης βλέποντας το όπλο που είχε μαζί της η Ηλιάνα αλλά και τα βίντεο με τον Δημήτρη, καταλαβαίνει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ότι δεν γνωρίζει στ’ αλήθεια ποια είναι η κόρη του.

Ετσι αποφασίζει να της μιλήσει και να την πιέσει για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια: “Ο αδελφός μου είναι αυτός που θέλησε να με τρελάνει. Που ήθελε να με βγάλει από την μέση και που έπαιζε άσχημα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου. Το καταλαβαίνεις; ο ίδιος μου ο αδελφός”. Επίσης, παντρεύεται πρωταγωνίστρια της σειράς.

Ο Άκης σοκάρεται από το θέατρο που έπαιζαν τα παιδιά του όλον αυτό το καιρό μπροστά στα μάτια του και προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας, ενώ αισθάνεται ότι απέτυχε σαν πατέρας. Ετσι αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση με την Ηλιάνα όπου εκεί ανακαλύπτει και την εμπλοκή του Αλέκου. Και πάλι όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το τι ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Αλέκο, Ηλιάνα και Δημήτρη.

8 Λέξεις Ηλιάνα tivi σίριαλ

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ενημερώνει την Έρση πως βγήκε κι επίσημα το διαζύγιό τους. Κι ενώ η 'Ερση ετοιμάζεται να ταξιδέψει πίσω στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας παίρνει κι άλλα καλά νέα από τη γκαλερί και πια έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν την έχει ανάγκη κι ότι ο ίδιος μπορεί να μανατζάρει πολύ ικανοποιητικά τον εαυτό του και την καριέρα του. Λίγες μέρες μετά ο Οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την Έρση με τις μικρές, αλλά η στάση του παραμένει ψυχρή απέναντί της.

Την ίδια σιγμή ο Ακης αποκρυπτογραφεί τον αναγραμματισμό του Φρίξου και ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει… Ετσι αποφασίζει ότι πρέπει άμεσα να πάει η Ηλιάνα σε ψυχιατρική κλινική. Καταλαβαίνει ότι η κόρη του εκτός από ψυχικά άρρωστη είναι πλέον και επικίνδυνη. Ωστόσο η Ηλιάνα δεν το βάζει κάτω. Ειδικά μετά την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στον Οδυσσέα - αφού ήθελε είναι ξανά και πάλι μαζί -και την μεγάλη απόρριψη που δέχτηκε αποφασίζει πλέον ότι ο Οδυσσέας πρέπει να πληρώσει με την ίδια του την ζωή, το κακό που της έχει προκαλέσει.

Ετσι φεύγει και πάλι κρυφά και με χίλιες δυο προφυλάξεις φτάνει κοντά στον Οδυσσέα, όχι για να του ξανακάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά για να τον σκοτώσει. Ο Οδυσσέας μόλις την βλέπει με το όπλο στο χέρι τα χάνει: “Ηλιάνα αστειεύεσαι; τι κάνεις;” της λέει έντρομος, αλλά εκείνη δεν διστάζει ούτε στιγμή να πατήσει την σκανδάλη. Με θολωμένο μυαλό πυροβολεί προς τον Οδυσσέα.

Ευτυχώς όμως αστοχεί και την τελευταία στιγμή ο Οδυσσέας σώζεται από θαύμα! Αμέσως μετά η κοπέλα καταρρέει και πλέον πορεία της αλλά κυρίως η κατάληξη της είναι πλέον προδιαγεγραμμένη. Με την τρέλα και το ψυχιατρείο, πληρώνει για όλα όσα έχει κάνει!