GNTM 4: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος «εισέβαλε» στο πλατό για να γνωρίσει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Είστε πολύ γοητευτική»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος «εισέβαλε» στο πλατό για να γνωρίσει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όπως είδαμε ήδη από την πρεμιέρα του GNTM 4, ορισμένοι παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους εμφανίστηκαν στις οντισιόν προκειμένου να βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους να ξεπεράσουν το άγχος του και να εμφανιστούν πιο προετοιμασμένοι ενώπιων των κριτών.

Έτσι λοιπόν, ο Ανδρέας πήρε την απόφαση να μπει στο πλατό μαζί με μία κοπέλα που διαγωνιζόταν. Με την ευκαιρία, γνωρίστηκε με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την οποία δεν είχε συναντήσει μέχρι στιγμής. Μάλιστα, έκανε και μερικές πόζες μπροστά στους κριτές, λίγο μετά την εμφάνιση του αγρότη που ενθουσίασε το μοντέλο.

Η συνάντηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

«Ήθελα πολύ να σας γνωρίσω, είστε πολύ γοητευτική», της είπε και της φίλησε το χέρι.

«Η Καγιά άλλαξε γνώμη για μένα! Μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της»

Στην βραδινή εκπομπή The 2 Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο τρίτος φιναλίστ του GNTM 3, Ανδρέας Αθανασόπουλος και μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και το πως άλλαξε η Βίκυ Καγιά στάση και γνώμη απέναντί του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Ηρακλή και την Παρασκευή με τους οποίους ήταν αντίπαλοι στον τελικό.

«Ο Ηρακλής κι η Παρασκευή τα πήγαν πολύ καλά στις τελευταίες φωτογραφίσεις, εγώ το προσπάθησα. Αυτοί πήραν μια ανάσα κι επέστρεψαν στο παιχνίδι και χαίρομαι που είχαν εκφράσει την ανάγκη τους για αυτό το έπαθλο από άλλη άποψη. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα κι έχω κρατήσει επαφές με πολλά παιδιά.

Δεν ξέρω αν η Βίκυ Καγιά έχει πει ποτέ ότι ήμουν ο αγαπημένος της αλλά ξέρω ότι στα μέσα άλλαξε προτίμηση. Στην αρχή ήμουν, μετά μάλλον μιλούσα πολύ για να είμαι στις προτιμήσεις της. Μπορεί να κάνω λάθος, δεν έχω δει κάποια δήλωσή της». Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Καγιά, είχε πάρει θέση στην κόντρα που είχε ο Ανδρέας με τον Ηρακλή.