Big Brother 2 trailer (15/9): Πέφτουν «κορμιά» στην ψηφοφορία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 trailer (15/9): Πέφτουν «κορμιά» στην ψηφοφορία

Οι εντάσεις στο χθεσινό (14/9) επεισόδιο του Big Brother ήταν πολλές και έγιναν κυρίως ανάμεσα στον Στηβ και την Μαίρη, ενώ στον καυγά συμμετείχαν και άλλα μέλη του σπιτιού. Το γνωστό ριάλιτι επιστρέφει απόψε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει χαμός.

Οι παρέες μέσα στο σπίτι είναι πλέον ξεκάθαρες και η πόλωση ανάμεσά τους πιο εμφανής από ποτέ.

Η ομαδική δοκιμασία για τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό ολοκληρώνεται. Πόσο καλά τα πήγαν οι συγκάτοικοι;

Η ώρα της ψηφοφορίας των συγκατοίκων έχει έρθει και ίσως είναι η πρώτη φορά που όλοι έχουν στο μυαλό τους περισσότερες από μία επιλογές…

Ποιοι τρεις θα βρεθούν υποψήφιοι;

Ο Στέφανος έχει δηλώσει από εχθές τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να βρίσκεται άλλο μέσα στο σπίτι και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τους συγκατοίκους του.

Ο έρωτας της Ανχελίτα και του Παναγιώτη δυναμώνει και η έλξη ανάμεσά τους γίνεται εντονότερη, μέχρι πού θα φτάσουν οι δύο τους;

Το σημερινό trailer του Big Brother 2

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε κόντρα με τον Στηβ Μιλάτο

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».