The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη γιατί δεν τη διάλεξε για ραντεβού ο Αλέξης

«Οι άλλες κοπέλες δεν νιώθουν όπως εγώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη γιατί δεν τη διάλεξε για ραντεβού ο Αλέξης

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς κάλεσε μερικά από τα κορίτσια σε ομαδικό ραντεβού. Ανάμεσά τους δεν βρισκόταν η Φαίη η οποία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή και ξέσπασε σε κλάματα.

Την ώρα που οι υπόλοιπες κοπέλες την κατηγόρησαν ότι έκανε τη λιποθυμία της στα ψέματα, η Φαίη έδειξε πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αλέξη και πως δεν μπορεί λεπτό μακριά του.

«Τα άλλα κορίτσια δεν έχουν τα αισθήματα που έχω εγώ για εκείνον και δεν καταλαβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα.

Τα κλάματα της Φαίης στο The Bachelor 2

Οι δηλώσεις της Αθηνάς για το Bachelor 2 για τη λιποθυμία της Φαίης

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Αθηνά New York, η πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor 2, που έχει γίνει από την πρώτη στιγμή viral με τις επικές ατάκες της.

Η νεαρή instagrammer μάλιστα μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην λιποθυμία της Φαίης στην προηγούμενη τελετή των ρόδων και αποκάλυψε πως ήταν ψεύτικη.

«Μου αρέσει που έδιωξε τη Λάουρα πριν την τελετή διότι ξέρει τι θέλει. Η λιποθυμία της Φαίης δεν ήταν αληθινή ήταν ψεύτικη. Τα μάτια του Αλέξη είναι σαν θάλασσα. Ξεχνάω τα λόγια μου όταν τον κοιτάω. Είμαι πιο κοντά με τη Γιώτα γιατί είναι χαρούμενη κοπέλα όπως εγώ».