GNTM 4: «Είσαι ίδιος με τον Ηρακλή» - Έπαθαν πλάκα οι κριτές με τον "σωσία" του περσινού νικητή

Εννεοίται τον πέρασαν με 4 ναι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Είσαι ίδιος με τον Ηρακλή» - Έπαθαν πλάκα οι κριτές με τον

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους κριτές στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 μιας και στις οντισιόν εμφανίστηκε ένα μοντέλο που έμοιαζε πάρα πολύ με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ, τον περσινό νικητή του αγαπημένου ριάλιτι.

Ο πρώτος που το παρατήρησε ήταν ο Γιώργος Καράβας, ενώ στη συνέχεια, όταν μπήκε στην οντισιόν και συνάντησε τους κριτές, το επιβεβαίωσε και ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ νωρίτερα είδαμε τη νέα Ειρήνη Ερμίδου.

Η οντισιόν του "σωσία" του Ηρακλή στο GNTM 4

«Η Βίκυ Καγιά ήταν το GNTM αλλά η Ισμήνη μπήκε αμέσως στο ρόλο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM και στην αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αφού αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως της αρέσει πολύ η νέα κριτής του GNTM.

«Δε ξέρω αν θα κάνει η Έλενα Χριστοπούλου εκπομπή, δεν έχω ιδέα. Είδα πολύ λίγο από το GNTM αλλά είχα απορία να δω πως θα είναι χωρίς τη Βίκυ. Τη Βίκυ την έχουμε συνηθίσει, ο ρόλος της ήταν πολύ δυνατός και είναι το GNTM δε μπορεί να αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό. Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο και το GNTM έχει μια από τις καλύτερες ομάδες.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδώ δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.