The Bachelor 2: Η Φαίη ζήτησε συμβουλές από την Άννα για να ρίξει τον Αλέξη

Και εκείνη της είπε ψέματα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η Φαίη ζήτησε συμβουλές από την Άννα για να ρίξει τον Αλέξη

Με μία ανατροπή ξεκίνησε το σημερινό (8/10) επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και η Φαίη πλησίασε την Άννα και της ζήτησε συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να ρίξει τον Αλέξη Παππά μιας και οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού.

Η Άννα ωστόσο έπαιξε πιο πονηρά και έτσι αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια στην Φαίη, της είπε ψέματα για όσα αρέσουν στον Αλέξη. Εκείνη την ευχαρίστησε για τις συμβουλές της και μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Εδώ χτυπήσαμε φλέβα χρυσού».

Οι συμβουλές της Άννας στη Φαίη στο The Bachelor 2

«Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που ενώ είναι σε μεγαλύτερη ηλικία επιθυμούν να παίρνουν ρόλους που έχουν γραφτεί για μικρότερες ηλικίες. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: Δεν μπορείς να είσαι 100 χρονών και να παίζεις τον 20αρη, πράγματα που συμβαίνουν. Και με κοπέλες, τις βλέπω και βγαίνουν και είναι 60 χρονών και κάνουν την εικοσάρα.

Ή λέει η σαραντάρα Δεν μπορεί να είναι παιδί μου». Ε, ποια θα είναι παιδί σου; Ούτε το τριών χρονών παιδί μπορεί να είναι δικό σου. Καλό είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος, αλλά δεν θέλω όταν είναι κάτω οι άλλοι να τους πατάω στο κεφάλι.

Αλλά από την άλλη κι αυτοί έχουν κάνει αίσχη σε παιδάκια, οπότε μπορεί να δικαιωνόμουν κιόλας και να τους πάταγα σαν φίδι στο κεφάλι. Είχε νομιμοποιηθεί πια μια ασυδοσία και μια διαστροφή και μια επικράτηση του κάθε δυνατού. Μπορούσε ένας θιασάρχης να κάνει ό,τι θέλει πάνω σε πρόσωπα, σε ζωές…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Μη ρωτήσεις για το Bachelor γιατί θα πω καμιά χοντράδα. Οι άνθρωποι που πάνε στα ριάλιτι, κονομάνε, βιοπορίζονται, τη δουλειά τους κάνουν. Τα κανάλια γιατί προσφέρουν συνέχεια σανό για ηλιθίους;»