GNTM 4: Σε σοκ όλοι στο σετ - Η επικίνδυνη πτώση του Γιάννη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Μπήκε μέσα ο διασώστης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Σε σοκ όλοι στο σετ - Η επικίνδυνη πτώση του Γιάννη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Εξαιρετικά απαιτητική ήταν η σημερινή (25/10) φωτογράφιση του GNTM 4 μιας και οι παίκτες έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε μία περιστρεφόμενη πλατφόρμα σαν αυτές που συναντά κανείς στις παιδικές χαρές.

Κάποιοι πήγαν πολύ συντηρητικά καθώς φοβήθηκαν, ενώ άλλοι τα έδωσαν όλα στο σετ και δε δίστασαν να κάνουν και αρκετά επικίνδυνες πόζες (δείτε εδώ πώς μοιράστηκαν τα disavantage).

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης, ο οποίος βέβαια έχασε την ισορροπία του και έπεσε πολύ απότομα από την πλατφόρμα. Όλοι σάστισαν και μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε στους διαγωνιζόμενους πως πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ καθώς σκοπός της φωτογράφισης δεν είναι να τραυματιστούν,

Το ατύχημα του Γιάννη στο σετ του GNTM 4

Βίντεο ντοκουμέντο - Το φαβορί του GNTM 4 εκτός σπιτιού

Μπορεί προς το παρόν στα επεισόδια που παρακολουθούμε στο GNTM 4 να είναι ακόμα πολύς κόσμος μέσα στο σπίτι, ωστόσο στην πραγματικότητα, τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν προχωρήσει πολύ και πολλοί από τους παίκτες βρίσκονται έξω.

Ανάμεσα σε αυτούς και ένα από κορίτσια του GNTM 4, το οποίο μάλιστα ήταν και από τα μεγαλύτερα φαβορί που είχαν περάσει (δείτε εδώ ποια είναι η τελική πεντάδα).

Ο λόγος για την Αγάπη Μπρουκς, την παίκτρια που στην οντισιόν της είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της. Η Αγάπη απαθανατίστηκε από χρήστες του Instagram να κάνει βόλτες με τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη.

Την αποκάλυψη για τη νέα αποχώρηση έκανε η Soula Glamorous, η οποία συγκέντρωσε όλο το υλικό που είχε για την Αγάπη και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος λογαριασμός αποκαλύπτει κάποια αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 4.