GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disavatage ο Ναπολέων

Η απόφαση που έφερε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disavatage ο Ναπολέων

Ο Ναπολέων ήταν ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία στο χθεσινό (25/10) επεισόδιο του GNTM 4 και έτσι σήμερα (26/10), είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα disavantage στους συμπαίκτες του.

Στο σημερινό σετ, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να γυρίσουν ένα fashion clip, στο οποίο θα ζουν ένα κακό ή ένα καλό όνειρο. Ο κάθε παίκτης θα είχε δύο ευκαιρίες εκτός από δύο άτομα που θα επέλεγε ο Ναπολέων.

Τα disavantage που μοίρασε ο Ναπολέων στο GNTM 4

Έτσι, ο Ναπολέων αποφάσισε να δώσει το disavantage στην Αγάπη και τον Κωνσταντίνο προκειμένου να τους δυσκολέψει όσο περισσότερο μπορεί μιας και είναι δύο παίκτες που έχουν πάρει τα πάνω τους τον τελευταίο καιρό στον διαγωνισμό.

Ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση - Θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι

Μετά την επιστροφή των παικτών του GNTM 4 από την διακοπή που έγινε λόγω της πυρκαγιάς, o Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και ανακοίνωσε πως αποχώρησε οικειοθελώς ο Βασίλης, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η αποχώρηση του Βασίλη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι καθώς από τη μία η παρέα του, ανέφερε πως το έκανε για να προστατεύσει την ψυχική του υγεία ενώ από την άλλη, η άλλη παρέα θεώρησε ανήθικη την κίνησή του.

Μάλιστα, η Όλγα τον κατηγόρησε πως στόχος του ήταν να εκμεταλλευτεί την λιγοστή δημοσιότητα που πήρε από τη συμμετοχή του στο GNTM.