Top Chef - Spoiler: Ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Top Chef - Spoiler: Ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το έπαθλο;

Ο μεγάλος τελικός του Top Chef όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ αναμένεται να προβληθεί απόψε. Παρόλο που το μαγειρικό ριάλιτι δεν κατέγραψε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, το κανάλι αποφάσισε πως πρέπει να ρίξει αυλαία.

Ωστόσο, ποια είναι τα άτομα τα οποία θα καταφέρουν να διεκδΙκήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ; Μάλιστα, η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης του διαγωνισμού έκρυβε έναν αγαπημένο γαστρονομικό συνδυασμό: τρούφα και αυγό.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έβαλαν τα δυνατά τους αλλά ένας από αυτούς δεν έπεισε τους κριτές, ότι μπορεί να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό. Ο παίκτης που αποχώρησε στο πιο κρίσιμο σημείο, ήταν ο Σάκης Αθανασιάδης.

Έτσι στον τελικό του Top Chef προκρίθηκαν η Αγάπη Μιχελή, ο Στάθης Χρηστίδης, ο Λευτέρης Δασκαλάκης, η Μαρίνα Χρονά κι η Ειρήνη Γιωργουδίου.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες οι δύο παίκτες που θα φτάσουν μέχρι το τέλος και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο είναι η Ειρήνη Γιωργουδίου και ο Στάθης Χρηστίδης.

Οι δυο παίκτες που κατάφεραν να πάνε στον τελικό

Top Chef - Spoiler

Spoiler για Top Chef

Top Chef: Φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) στο Top Chef. Οι τρεις κριτές βρέθηκαν απέναντι στον Δημήτρη Τσίκιλη και την Αγάπη Μιχελή καθώς ήταν οι δύο υποψήφιοι.

Μετά λοιπόν από μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία, οι τρεις κριτές αποφάσισαν πως ο παίκτης που πρέπει να επιστρέψει σπίτι του και να αποχαιρετήσει το ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο Δημήτρης Τσίκιλης, τον οποίο μάλιστα πρωτογνωρίσαμε μέσα από το MasterChef.

«Όλα καλά σεφ. Αυτή είναι η ζωή έχε τα πάνω της και τα κάτω της. Στεναχωριέμαι που στεναχωριέται τώρα η Αγάπη. Υπήρξε μεγάλη τιμιότητα, μαγειρικός σεβασμός και είναι άξια η κατάσταση για όλους μας» είπε χαρακτηριστικά ο επίδοξος σεφ. Για το Top Chef στο μεταξύ μίλησε και ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Top Chef φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό