Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργος Κοψιδάς "εισέβαλαν" στο Game of Chefs

Ποιος ήταν ο ρόλος τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργος Κοψιδάς

Στο αποψινό (3/11) επεισόδιο του Game of Chefs είδαμε να εισβάλλουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Κοψιδάς προκειμένου να δοκιμάσουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων.

Συγκεκριμένα, οι επίδοξοι σεφ πραγματοποιήσαν την δεύτερη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας με θέμα τη vegan gourmet κουζίνα.

Κάθε ομάδα λοιπόν κλήθηκε να μαγειρέψει πιάτα με λαχανικά. Στο τέλος της δοκιμασίας, 11 γευσιγνώστες δοκίμασαν τα πιάτα, χωρίς να ξέρουν σε ποια ομάδα ανήκει το καθένα και ανάμεσα σε εκείνους ήταν τόσο η Μαίρη Συνατσάκη όσο και ο Γιώργος Κοψιδάς. Εντωμεταξύ, στο χθεσινό επεισόδιο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξέσπασε σε κλάματα!

Η εμφάνιση Συνατσάκη - Κοψιδά στο Game of Chefs

Η αφοπλιστική απάντηση της Ντορέττας για τα χαμηλά νούμερα του Game Of Chefs

Συνέντευξη στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε πρόσφατα η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Game of Chefs, το οποίο πιθανόν να τελειώσει πιο γρήγορα από ότι προβλεπόταν.

Από τα λεγόμενά σας καταλαβαίνω ότι είναι μια δουλειά που απολαμβάνετε πολύ, σωστά;

Πολύ σωστά! Είναι μια οργανωμένη παραγωγή, μια υπέροχη δουλειά, ειλικρινά όλα δουλεύουν ρολόι και αυτό το συναντάς σπάνια στην τηλεόραση. Είναι βάλσαμο το να είναι όλοι προσηλωμένοι και να δουλεύουν με το 100% του εαυτού τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρατε, προσδοκούσατε καλύτερα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης;

Απέναντί μας υπάρχουν κυρίως μυθοπλασία και λίγα ομοειδή προϊόντα. Κάτι που σημαίνει ότι η τηλεθέαση έχει να κάνει με το τι θα προτιμήσει να δει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα. Δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ, το πιστεύουμε πολύ κι είμαι σίγουρη ότι θα βρει την θέση που του αρμόζει. Να πούμε, βέβαια, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς μετράμε λίγες εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα.

Η απάντηση της Ντορέττας για τα χαμηλά νούμερα του Game Of Chefs