Big Brother 2: Παναγιώτης εναντίον της Μαίρης: «Χειραγωγεί την σκέψη του άλλου»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Παναγιώτης εναντίον της Μαίρης: «Χειραγωγεί την σκέψη του άλλου»

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαίρη φαίνεται πως πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς μπήκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της τριάδας του Big Brother 2. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα σχολίασαν την στάση της Μαίρης μέσα στο παιχνίδι καθώς εχθές 8/11 την είδαμε να έρχεται και πάλι σε αντιπαράθεση.

Οι δηλώσεις της τριάδας για την Μαίρη Βαρσάμη

«Ρε κοινωνιολόγος είναι. Ξέρει να μεταπείθει και να χειραγωγεί τη σκέψη του άλλου», είπε ο Παναγιώτης και επέμενε πώς «δεν έχει ρίξει τα μούτρα της ποτέ, δεν έχει ζητήσει από κανέναν συγνώμη».

Η Ανχελίτα δήλωσε πως: «Δεν μπορώ να την κρίνω γιατί η Μαίρη είναι 36 χρονών και το Big Brother είναι το τελευταίο της χαρτί, εμένα δεν είναι. Όταν ξέρεις ότι παίζεις το τελευταίο σου χαρτί, κάνεις απεγνωσμένες κινήσεις», και ο Παναγιώτης συμπλήρωσε: «Βρε μαζί σου και εγώ. Αλλά όταν είσαι 36 χρονών έχεις μια εμπειρία ανθρώπου».

"Σκοτώθηκαν" Παναγιώτης και Μαίρη - "Είναι το θέατρο του παραλόγου"

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βιολέτας Αρεστή, επικράτησε ο κακός χαμός στο σπίτι του Big Brother. Και αυτό γιατί ακολούθησε ένα τεράστιος τσακωμός, ίσως ο μεγαλύτερος που έχει ξεσπάσει μέχρι στιγμής μεταξύ των παικτών.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη είχε ένα πολύ έντονο διαπληκτισμό με τον Παναγιώτη, με την ίδια λίγο αργότερα να ξεσπά σε φωνές και κλάματα. «Ο Παναγιώτης είναι απόλυτα ειρωνικός, τη στιγμή που μιλάει για ειρωνία.

Μιλάει όπως μιλάει γιατί κρατιέται να είναι ευγενής κι όταν ξεχνιέται του βγαίνει αυτό το ύφος», είπε η Μαίρη μιλώντας στην κάμερα. «Είναι το θέατρο του παραλόγου. Συνεχίζει η παρέα τα δικά της, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Και συνεχίζει και η Ευδοκία αυτό που κάνει, το οποίο επηρεάζει όλους».

Από την άλλη, ο Παναγιώτης σχολίασε: «Είμαι προβληματισμένος ρε φίλε, δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Πώς συνέβη αυτό; Δεν προσέβαλα κανέναν» με τον τσακωμό τους να διαρκεί αρκετή ώρα.