The Bachelor 2 Highlights (12/11): Η αποχώρηση άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νικήτρια

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (12/11): Η αποχώρηση άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νικήτρια

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (12/11) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα highlights του. Από τις ίντριγκες στα ραντεβού και στην ηχηρή αποχώρηση από τη βίλα που άνοιξε το δρόμο για την πραγματική νικήτρια (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη νικήτρια).

Όλα όσα είδαμε χθες (12/11) στο The Bachelor 2

Έξαλλη η Ιζαμπέλα με την Γιώτα - «Είμαι εδώ για τον Αλέξη όχι για να πάρω το μέρος σου»

Άλλο ένα επεισόδιο του The Bachelor 2, ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Μεταξύ άλλων, η Γιώτα προσπαθούσε να εκφράσει το παράπονό της στην Ιζαμπέλα πως οι υπόλοιπες κοπέλες παρερμήνευσαν τα όσα είχε πει στις υπόλοιπες κοπέλες στην βίλα καθώς ο Αλέξης Παππάς δεν δέχτηκε ότι της είχε πει πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Έτσι λοιπόν, η Γιώτα της πέταξε την σπόντα πως πίστευε πως η Ιζαμπέλα θα την καταλάβαινε με εκείνη να της απαντά χαρακτηριστικά πως: «Είμαι εδώ για τον Αλέξη όχι για να πάρω το μέρος σου».

Το παράπονο της Γιώτας στον Αλέξη θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις

Μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Γιώτα και την Ιζαμπέλα, τα κορίτσια πήγαν σε ένα ομαδικό ραντεβού με μια ιδιαίτερη δοκιμασία.

Η Γιώτα ήθελα ένα τετ-α-τετ με τον Bachelor και τα υπόλοιπα κορίτσια εκνευρίστηκαν. Όταν έμειναν οι δυο τους, η παίκτρια ζήτησε από τον Αλέξη Παππά τι ακριβώς έγινε στο ραντεβού με την Άννα.

«Η Άννα είπε, ότι εγώ σου είπα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Μπορεί τα συναισθήματα μου για σένα να έχουν μεγαλώσει αλλά δεν μπορώ με σιγουριά να σου πω αν είμαι ή όχι ερωτευμένος μαζί σου. Αυτό για να είμαι ξεκάθαρος».

Από την άλλη, η ίδια ανέφερε: Δεν είπα τίποτα για έρωτα. Το μόνο που είπε είναι ότι τα συναισθήματα έχουν μεγαλώσει και ότι εσύ είσαι σίγουρος για εμένα. Αυτές τις μέρες είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη».

Σε έξαλλη κατάσταση τα κορίτσια εξαιτίας της Γιώτας - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Ιζαμπέλα και η Γιώτα τσακώθηκαν για τα μάτια του Αλέξη καθώς η Γιώτα αισθάνθηκε πως η φίλη της δεν την υποστηρίζει αρκετά.

Έτσι, η ίδια λίγο αργότερα όταν είδε από κοντά τον Αλέξη Παππά θέλησε να τον πάρει μακριά από τα υπόλοιπα κορίτσια έτσι ώστε να του ξεκαθαρίσει πως εκείνη εξέλαβε ακριβώς τα όσα είχε πει σε εκείνη καθώς έχουν προηγηθεί αρκετές παρεξηγήσεις.

Έτσι λοιπόν, τα κορίτσια βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να της εναντιωθούν καθώς δεν τους άρεσε η στάση που κράτησε απέναντί τους επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Πλάνταξε στο κλάμα η Γιώτα - «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι άλλο εδώ μέσα, έχω κουραστεί»

Το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2, όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA φαίνεται πως τα έχει όλα. Μεταξύ άλλων, τα δάκρυα δεν είχαν τέλος ενώ αυτή τη φορά δεν αφορούσαν ιδιαίτερα τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν είναι ότι με έχει πειράξει τόσο αυτό που έχει γίνει με τον Αλέξη γιατί τα βρήκαμε αλλά με έχει πειράξει πραγματικά η συμπεριφορά των περισσότερων κοριτσιών και κυρίως της Ιζαμπέλας».

Η συμβίωση στην βίλα του The Bachelor φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολα ανάμεσα σε τόσες πολλές προσωπικότητες. Άραγε πως θα είναι αργότερα οι σχέσεις των κοριτσιών;

Η αποχώρηση από το σπίτι του The Bachelor

Και μπορεί κανείς να μην το περίμενε καθώς ήταν μία κοπέλα που είχε καταφέρει να έρθει πολύ κοντά με τον Αλέξη, ωστόσο αυτή που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 ήταν η Λένα.

Μάλιστα κατά την ανακοίνωση του ονόματός της, τα κορίτσια πανηγύρισαν καθώς βγήκε από τη μέση μία ισχυρή παίκτρια.