The Bachelor 2: «Θέλουν να δουν την Γιώτα να χάνει όμως είμαι η νικήτρια και το ξέρω»

«Το καλό το πολεμούν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: «Θέλουν να δουν την Γιώτα να χάνει όμως είμαι η νικήτρια και το ξέρω»

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 17/11 πριν από λίγο η Ιζαμπέλα θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά της στα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν μείνει στην βίλα καθώς τους αποκάλυψε το πόσο δύσκολα έχει περάσει στην παιδική της ηλικία καθώς τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο την κατέκριναν για την μύτη της και τα κιλά της.

Από την άλλη, η Γιώτα δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση καθώς στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τα περισσότερα κορίτσια. Έτσι λοιπόν, η ίδια πλέον είναι μόνη της στην βίλα χωρίς να έχει κάποια στήριξη κάτι το οποίο χρειάζεται.

Ωστόσο, η ίδια στην κάμερα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πλέον είμαι μόνη μου στην βίλα και η μόνη μου παρηγοριά είναι ο Αλέξης. Γυαλίζουν τα μάτια μου με το που τον βλέπω και λάμπει όλο μου το πρόσωπο. Μόνο εκείνον θέλω να αντικρίζω.

Δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι υπόλοιπες κοπέλες μαζί μου και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Φαντάζομαι ότι όλο αυτό γίνεται επειδή έχουν δει το ενδιαφέρον του Αλέξη και το πόσο κοντά είμαστε.

Έχει πέσει η διάθεσή μου γιατί είμαι μια και οι υπόλοιπες είναι οκτώ. Αλλά πάντα έτσι δεν πάει; Το καλό το πολεμούν. Θέλουν να δουν την Γιώτα να χάνει τις δυνάμεις της και να αποχωρήσει, όμως όχι! Είμαι η νικήτρια και το ξέρω».

Οι δηλώσεις της Γιώτας στο Bachelor 2

Πλάνταξε στο κλάμα η Γιώτα - «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι άλλο εδώ μέσα, έχω κουραστεί»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA φαίνεται πως τα έχει όλα. Μεταξύ άλλων, τα δάκρυα δεν είχαν τέλος ενώ αυτή τη φορά δεν αφορούσαν ιδιαίτερα τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν είναι ότι με έχει πειράξει τόσο αυτό που έχει γίνει με τον Αλέξη γιατί τα βρήκαμε αλλά με έχει πειράξει πραγματικά η συμπεριφορά των περισσότερων κοριτσιών και κυρίως της Ιζαμπέλας».

Η συμβίωση στην βίλα του The Bachelor φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολα ανάμεσα σε τόσες πολλές προσωπικότητες. Άραγε πως θα είναι αργότερα οι σχέσεις των κοριτσιών;