Big Brother 2: Πρώην παίκτρια του Survivor στο πλατό του Μεγάλου Αδερφού

Μαζί με δύο πρώην παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Πρώην παίκτρια του Survivor στο πλατό του Μεγάλου Αδερφού

Ένα ακόμη Big Brother Live ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, στο πλατό βρέθηκαν καλεσμένα τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν ο Κωστής και η Σύλια, που έχουν αποχωρήσει, ενώ εκεί βρέθηκε και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Ιγγλέζου.

Οι δύο παρουσιαστές τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Εντωμεταξύ, πριν μερικές ώρες ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Οι καλεσμένοι στο Big Brother live

Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2