Κομάντα και Δράκοι (28/11): Η Ναυσικά βλέπει τη νέα επίθεση της αόρατης δύναμης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (28/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι (28/11): Η Ναυσικά βλέπει τη νέα επίθεση της αόρατης δύναμης

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/11) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Κομάντα και Δράκοι, η οποία κάθε εβδομάδα γίνεται ανάρπαστη στο Twitter, μιας και η Ναυσικά θα γίνει μάρτυρας μίας επίθεσης της αόρατης δύναμης.

Τι θα δούμε σήμερα (28/11) στο Κομάντα και Δράκοι

Επεοσόδιο 9 - «Φτου Ξελευθεριά»

Με τον Ντόντο ασφαλή στο αρχηγείο τους, τα Κομάντα προσπαθούν να αναδιοργανωθούν, αλλά διαφωνούν για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια. Ο «λοχαγός» Σήφης αποχωρεί, ανακοινώνοντας ότι διαλύει τα Κομάντα. Ο Βασίλης προσπαθεί να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση στο χωριό, αλλά οι χωριανοί δεν έχουν διάθεση να συνεργαστούν. Ζητά ενισχύσεις από τα κεντρικά και του στέλνουν δύο άπειρους νεαρούς αστυνομικούς.

Οι χωριανοί έχουν χωριστεί σε παρατάξεις με αρχηγούς τον Μανώλη και τον Παρασκευά και ετοιμάζονται για επίθεση. Μετά από ένα επεισοδιακό δείπνο, ο Παπακαζής και ο Μπάμπα Μπομπ καταλήγουν στη σπηλιά. Η συνεχής επαφή Γιώργου και Ντόντου προκαλεί νέα επίθεση της αόρατης δύναμης, αυτή τη φορά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ναυσικάς. Τα παιδιά, χωρίς τον Σήφη, αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από την Ίριδα και φυγαδεύουν τον Ντόντο στο Άσραμ. Ο Αναστασάκης εξιχνιάζει την απαγωγή και ανακαλύπτει τη σύνδεση της οικογένειας της Καλογρίδη με τους Δράκους. Ο Δρακο-Στρατής βρίσκεται στα ίχνη του Ντόντου και των Κομάντων.

"Βάζω το 100% των δυνάμεων μου" - Συγκινεί ο "Ντόντο" από το Κομάντα και Δράκοι

Τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη τον γνωρίσαμε μέσα από τη νέα σειρά του MEGA, «Κομάντα και Δράκοι». Ο ΑΜΕΑ ηθοποιός έχει ξεχωρίσει με τον ρόλο του ως Ντόντο και έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό.

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα και στην Κατερίνα Καραβάτου και αναφέρθηκε φυσικά στην νέα σειρά αλλά και στα μηνύματα που έχει λάβει από τον κόσμο.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!.

Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο».