GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Κυβέλη

Έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό της φωτογράφισης!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Κυβέλη

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 φαίνεται πως μέχρι στιγμής τα έχει όλα μιας και οι ανατροπές για άλλη μια φορά "πρωταγωνιστούν" για τα καλά μιας και μετά από την "εισβολή" ενός ατόμου που έχει αφήσει ιστορία στο ριάλιτι σειρά είχε και η δοκιμασία αποχώρησης.

Η Κυβέλη, από την δική της πλευρά, ήταν και εκείνη που είχε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό, για να δώσει τα disadvantage προκειμένου να διώξει τους παίκτες που θέλει από τον διαγωνισμό.

Το πρώτο disadvantage που έδωσε ήταν στην Ειρήνη με την δικαιολογία ότι δεν μπορεί να βγάλει καθόλου το sexiness και τον ερωτισμό. Από την άλλη, στο δεύτερο disadvantage επέλεξε να το δώσει στον Ναπολέωντα λέγοντας ξεκάθαρα πλέον ότι τους αντιπαθεί και θέλει να τους διώξει από τον διαγωνισμό.

Το μοίρασμα των disadvantage στο GNTM 4

Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Όπως έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές, οι παίκτες του GNTM 4 δεν δείχνουν να ντρέπονται ιδιαίτερα. Και δεν μιλάμε για την ώρα της φωτογράφισης που κάνουν τη δουλειά τους - όμως έχουν συμβεί και ακατάλληλα ευτράπελα - , αλλά όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Δεν διστάζουν να μιλήσουν άσχημα ο ένας στον άλλον ή να δείξουν τρυφερές στιγμές τους κυρίως τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες, πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σχέση που έχει αναπτύξει η Κυβέλη με τον Ντίνο. Οι δυο τους έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο πλάνο που προβλήθηκε στον αέρα του STAR από τους δυο τους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αποδεικνύει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η παραγωγή έβαλε θολούρα πάνω τους, δημοσίευμα τους θέλει να είναι... γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα.

Παρατηρώντας όμως πιο καλά το πλάνο, θα δείτε πως δεν ήταν γυμνοί, αφού η Κυβέλη δεν είχε σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ ο Ντίνος φαινόταν μόνο από τη μέση και πάνω. Οπότε, λογικά θα υπήρχε κάποιο προϊόν πάνω στο κομοδίνο που δεν ήταν χορηγός και δεν επιτρέπεται να δείξουν την μάρκα στον αέρα.