GNTM 4: Έμειναν "άφωνοι" οι παίκτες με το άτομο που "εισέβαλε" στο σπίτι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Έμειναν

Πριν από λίγο όπου ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 4 μέσα από την συχνότητα του STAR, η Όλγα δεν δίστασε να κάνει μια ερωτική εξομολόγηση δημόσια για τα μάτια του Στυλιανού.

Από την άλλη, τα 8 επίδοξα μοντέλα τα οποία έχουν παραμείνει στο ριάλιτι μόδας έμειναν "άφωνα" μόλις είδαν το πρόσωπο που "εισέβαλλε" στην οικία όπου ζούνε.

Πιο συγκεκριμένα, ο fashion expert Τάσος Σοφρωνίου θέλησε να δώσει στα μοντέλα κάποιες συμβουλές σχετικά με την εικόνα, που θα πρέπει οι ίδιοι να δημιουργήσουν, μετά από το τέλος του διαγωνισμού. Μάλιστα, ο ίδιος ήρθε απευθείας από το Παρίσι, για να συμβουλέψει και να εμψυχώσει τα παιδιά σε επόμενες δοκιμασίες.

Η "εισβολή" στο σπίτι του GNTM 4

Κόβεται το GNTM από το STAR; - Μετά την αποχώρηση της Καγιά ήρθε το οριστικό τέλος

Σούσουρο είχε επικρατήσει στην τηλεόραση, όταν είχε γίνει γνωστό πως η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στο GNTM 4. Την θέση της λοιπόν πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για την οποία προκλήθηκαν στα social media πολλές αντιδράσεις, αφού την σύγκριναν συνεχώς με το μοντέλο.

Ο νέος κύκλος λοιπόν δεν πάει τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα πολλοί να λένε πως οφείλεται στο γεγονός πως φέτος δεν ακούμε τις επικές ατάκες της παρουσιάστριας όπως το "Συγκλό" που έχει γίνει viral.

Χθες 23/11 χαρακτηριστικά σημείωσε 13,6% ενώ σε τέταρτα έκανε 6 - 8.7 - 8.3 - 11.1 - 13.3 - 13.3 - 10.8 - 15.8 - 16.3 - 18.3 - 13.2 - 16.5 - 19.9 - 16.5 - 15.8.

Όπως λοιπόν γράφει η Real, στο STAR επικρατεί ένα μικρό σούσουρο και λέγεται πως επειδή δεν έχει τα στοιχεία του MasterChef που επιστρέφει στην τηλεόραση, θα το βάλουν στην άκρη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την αποχώρηση της Καγιά κόβεται το GNTM

Δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο, το επόμενο Σεπτέμβριο να μην βγει στον αέρα, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2023. Το πρόγραμμα που λέγεται πως θα το αντικαταστήσει είναι το ριάλιτι ονόματι «Asia Express» που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο είναι ένα κολομβιανό format που βασίζεται στο Peking Express, ένα ολλανδικό ριάλιτι που ακολουθούσε ζευγάρια καθώς έκαναν πεζοπορία προς και από το Πεκίνο.

TAGS