Big Brother 2: Η Ευδοκία έκανε παράπονα στον Νίκο επειδή δεν της έκανε μασάζ στα… πατουσάκια

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η Ευδοκία έκανε παράπονα στον Νίκο επειδή δεν της έκανε μασάζ στα… πατουσάκια

Όπως έχουμε δει από τα προηγούμενα του Big Brother 2 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Ευδοκία Τσαγκλή μαζί με τον Νίκο Τακλή έχουν έρθει ολοένα και πιο πολύ κοντά. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αποδεχτεί ότι τρέχει κάτι παραπάνω.

Έτσι λοιπόν, η Ευδοκία Τσαγκλή αποφάσισε να κάνει παράπονα στον Νίκο Τακλή επειδή δεν της ικανοποίησε ένα χατίρι που της ζήτησε. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος άρχισε να το τρίψιμο αλλά όταν αρνήθηκε να της κάνει μασάζ στα πατουσάκια εκείνη έριξε μούτρα κι άρχισε τον εξάψαλμο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ιδανικό θα ήταν να μου βάλει κρεμούλα και στα πατουσάκια και να μου κάνει μασάζ. Ό,τι μπορούμε να δίνουμε στον άλλο και να το ευχαριστιέται είναι καλό».

Το παράπονο της Ευδοκίας στο σπίτι του Big Brother 2

Ευδοκία για Νίκο: "Άμα είναι κάνω να κάνω εγώ συνέχεια την κίνηση δεν μου αρέσει"

Η σχέση της Ευδοκίας και του Νίκου απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το φιλικό και πάει προς το ερωτικό, ειδικά μετά την ένωση των κρεβατιών τους στο χθεσινό (23/11) επεισόδιο του Big Brother 2.

Οι δυο τους φαίνεται πως τρέφουν αρκετά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, ωστόσο δυσκολεύονται να τα μοιραστούν μεταξύ τους, ειδικά ο Νίκος.

Μάλιστα, η Ευδοκία δήλωσε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού πως νιώθει πως ο Νίκος απομακρύνεται και πως μόνο εκείνη κάνει κινήσεις προς το μέρος του.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως περνάει και... ερωτική απογοήτευση!