Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother 2: Έξαλλη η Ευδοκία - «Δεν χρειάζεται ο χαρακτηρισμός ζευγάρι»

Τι συνέβη;

Big Brother 2: Έξαλλη η Ευδοκία - «Δεν χρειάζεται ο χαρακτηρισμός ζευγάρι»
TV24 30.11.2021 01:26
Από Ίρις Βίλα

Το αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2 όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικό από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που η Μαίρη Βαρσάμη συζητούσε μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή για το πως θα μπορούσαν να χωριστούν μέσα στο σπίτι η Μαίρη είχε την πρόταση να πει στην ίδια πως τα δυο "ζευγάρια" του σπιτιού μπορούν να χωρίσουν τα δωμάτια προκειμένου να έχουν περισσότερο χώρο.

Από την άλλη στην Ευδοκία δεν άρεσε καθόλου η συγκεκριμένη τοποθέτηση αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται ο χαρακτηρισμός ζευγάρι, ούτε φιλάκι δεν έχουμε δώσει». Δείτε επίσης εδώ ποιος παίκτης αποχώρησε.

Η συζήτηση μεταξύ Ευδοκίας - Μαίρης στο Big Brother 2

"Στάζει μέλι" ο Νίκος - "Μου αρέσει πολύ η Ευδοκία"

Τον Νίκο φώναξαν οι παρουσιαστές στο αποψινό Big Brother Live προκειμένου φυσικά να τον ρωτήσουν για την Ευδοκία αλλά και την μεταξύ τους σχέση, μιας και τα τετ α τετ τους αυτήν την εβδομάδα ήταν πολλά.

Όταν λοιπόν το θέμα έφτασε στην Ευδοκία, ο Νίκος βρισκόταν σε μια άκρως αποκαλυπτική διάθεση μιας και είπε δημόσια πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την Ευδοκία, πως του αρέσε πολύ, πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει και πως δεν ξέρει τι να κάνει άμα τυχόν αποχωρήσει απόψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στο ροζ βίντεο του Big Brother 2 - «Κάθονται στο κοντρόλ παρακολουθούν να κάνουν έρωτα και...»

Big Brother 2 - highlights 24/11: Ένταση πριν την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση - Αυτοί είναι

Share