Φάρμα 2: Με το στόμα "ανοιχτό" έμειναν οι παίκτες με την "πολεμική" είσοδο του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ποιο τραγούδι τους αφιέρωσε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Με το στόμα

Μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 η «Φάρμα» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 4/12 με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά φαίνεται πως η βραδιά θα είναι άκρως απολαυστική με τις εξελίξεις.

Μετά από την άφιξη των 17 παικτών έλειπε ακόμη ένας μιας και η είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος "εισέβαλλε" μετά από λίγη ώρα, φορώντας ρούχα παραλλαγής πάνω σε ένα τρακτέρ με διάθεση καμία αποφασιστικότητα να γνωρίσει την «Φάρμα» και τους νέους του συγκάτοικους.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν δίστασε να αφιερώσει στους υπόλοιπους παίκτες το κομμάτι: «Δεν πάω πουθενά ..εδώ θα μείνω» του Βασίλη Καρρά.

Η άφιξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Φάρμα 2

Οι δηλώσεις του Ψωμιάδη πριν μπει στη Φάρμα 2 - «Αν ήμουν 40, θα τους έπαιρνα τα σώβρακα»

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/11) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καθώς αποκάλυψε την απόφαση του με την οποία δεν συμφώνησε η οικογένειά του.

«Ήταν όλοι αρνητικοί. Και οι κόρες μου και οι φίλοι και οι συνεργάτες μου αλλά και γενικότερα όπου το είπε. Αλλά σαν ποντιακό κεφάλι είμαι αγύριστο. Φοβήθηκαν για την υγεία μου.

Είχα πολύ κακή σχέση με τα ζώα μέχρι που εμφανίστηκε στη ζωή μας ο Αρίστος, το σκυλάκι μας. Στην αρχή δεν το ήθελα, τώρα κοιμάμαι με τον Αρίστο

Θα με δυσκολέψουν τα αγωνίσματα. Μακάρι να ήμουν 40 χρονών, θα τους έπαιρνα τα σώβρακα. Δεν θέλω απέναντί μου στη Φάρμα να έχω κρυόκωλους, άκεφους, να μη γελάνε, να έχουν έπαρση, να είναι αλαζόνες, να νομίζουν ότι είναι σταρ.Εγώ ο ίδιος είμαι πρόκληση, είμαι μόδα, είμαι έρωτας».