J2US: Τα πήρε στο κρανίο ο Φασουλής με την Ψυχαράκη - «Μη μιλήσεις αν δεν τελειώσω»

«Είναι κρίμα. Καταδέξου να κοιτάξεις το ζευγάρι σου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Τα πήρε στο κρανίο ο Φασουλής με την Ψυχαράκη - «Μη μιλήσεις αν δεν τελειώσω»

Το αποψινό live του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότηtα του ALPHA φαίνεται πως έχει ενδιαφέρον για άλλη μια φορά καθώς η έναρξη της Super Κικής με τον Γιώργο Βελισσάρη δεν εντυπωσίασε αρκετά τους κριτές.

Ωστόσο, στην σκηνή του μουσικού show ανέβηκαν πριν από λίγο η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη όπου κλήθηκαν να τραγουδήσουν το «Καλημέρα καινούρια μου αγάπη». Βέβαια όταν ήρθε η στιγμή της κριτικής επιτροπής να σχολιάσει τα όσα άκουσε, τα σχόλια δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε χαρακτηριστικά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Η εμφάνιση ήταν πολύ ωραία, δεν μου άρεσε στο κουπλέ που δεν υπήρχε ο Χάρης. Γεννημένη σολίστ δεν καταδέχτηκες να τον κοιτάξεις ενώ ο άμοιρος, ο άγιος, ο όσιος Χάρης… τι τραβάς… πήγε να σε κοιτάξει.

Μη μιλήσεις αν δεν τελειώσω, είδε την σολιστάρα να σολάρει προς το άπειρο. Ε είναι κρίμα όλα αυτά τα πράγματα! Καταδέξου να κοιτάξεις τον συμπαίκτη σου, δεν είναι κακό».

Η εμφάνιση του Βαρθακούρη και της Ψυχαράκη στο J2US

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ένα μικρό θέμα έχει σημειωθεί ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη και την συνεργασία τους στο J2US, μετά από μερικά σχόλια της μητέρας της με αφορμή την τελευταία τους εμφάνιση επί σκηνής του show.

Μετά λοιπόν από ένα αφιέρωμα που της έκαναν, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

«Επειδή πολλά ακούγονται για τη σχέση τους, πρέπει να πω ότι είναι δύο άψογοι επαγγελματίες και δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά που μπορεί να πιστεύουν κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Η μητέρα της Άννας Μαρίας είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και διακριτική, δεν κάνει εμφανίσεις και έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Την παίρνουν διάφοροι και καλά δημοσιογράφοι, της ζητάνε δηλώσεις, ή τη ρωτάνε πράγματα και η γυναίκα δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να τη γράφουν. Μιλάει σε προσωπικό επίπεδο».