GNTM 4: Γενέθλια για την Όλγα - Η συγκινητική έκπληξη στο πλατό

Η φωτογραφία με την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Γενέθλια για την Όλγα - Η συγκινητική έκπληξη στο πλατό

Τα μοντέλα του GNTM 4 βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό και έτσι η Όλγα, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στον διαγωνισμό, κατάφερε να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της μαζί με τους συμπαίκτες της και την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, μετά την επική φωτογράφιση, τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και η Όλγα ήταν η πρώτη που πήγε μπροστά στους κριτές. Και οι 4 συμφώνησαν ότι λάμπει πάρα πολύ και εκείνη τους αποκάλυψε πως έχει τα γενέθλιά της.

Τότε, μπήκε ένα μέλος της παραγωγής με μία τούρτα στα χέρια, την οποία είχε στείλει η οικογένεια της Όλγας και πάνω της είχε μία φωτογραφία με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το νεαρό μοντέλο συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την έκπληξη αυτή και δεν το έκρυψε.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Όλγας στο GNTM 4

Στυλιανός Φλωρίδης: Βγήκε στον αέρα του STAR και έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα

Ο Στυλιανός Φλωρίδης αποχώρησε από το GNTM 4, με την Όλγα Ντάλλα, να ξεσπάσει σε κλάματα και για πρώτη φορά να λένε ανοιχτά στην κάμερα πως είναι ζευγάρι, δίνοντας μάλιστα ένα "καυτό" φιλί on air.

Μια λοιπόν ημέρα μετά την αποχώρηση του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε για τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια ένιωσε έτσι.

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος.

Όποιος δει πρώτη φορά την Όλγα λέει ωχ... Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι είπα ότι έχω έρθει μόνο για το modelling, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Ποιος θα μου το έλεγε...» εξομολογήθηκε ο Στυλιανός.