Φάρμα 2: Εκτός παιχνιδιού ο Σταμάτης Γαρδέλης - Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

Αποχώρησε οικειοθελώς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Εκτός παιχνιδιού ο Σταμάτης Γαρδέλης - Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

Με μία απρόσμενη ανακοίνωση έφτασε στο σημερινό (8/12) επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης, οποίος ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά η είδηση αυτή έχει γίνει γνωστή πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα η Φάρμα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι εξήγησε πως από τη στιγμή που έφυγε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο μονομάχους, δε θα γίνει μονομαχία και έτσι αυτόματα η Αναστασία εξασφάλισε τη θέση της στον παιχνίδι.

Σχεδόν όλοι χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη εκτός από τον Κουτσαβάκη, ο οποίος έβαλε τα κλάματα για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη ενώ αρχικά αγχώθηκε για τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε.

Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν εξήγησε ακριβώς τους λόγους που έκαναν τον Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να τον ταλαιπωρεί.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από τη Φάρμα

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γαρδέλη - «Έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου»

Με εντάσεις ξεκίνησε και το σημερινό (8/12) επεισόδιο της Φάρμας, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να κάνει τη δική του επίθεση στον Σταμάτη Γαρδέλη, έναν παίκτη που έχει ενοχλήσει πολλούς από τους διαγωνιζόμενους από την πρώτη κιόλας μέρα.

Συγκερκιμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τόνισε στον γνωστό ηθοποιό πως πρέπει να συγκεντρωθεί και να "προσαρμοστεί".

«Ο Σταμάτης είναι σοφός. Το πρωί σηκώθηκε και μίλησε με τον Δία... Άλλο πάλι και αυτό. Αδερφέ καλά τα λες, δεν καταλαβαίνω τι λες όμως. Προσαρμόσου! Σφίξε λίγο τις βίδες, έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.